Filinta Dizisi 40. Bölüm Fragmanı Yayınlandı

Güncelleme Tarihi:

Filinta Dizisi 40. Bölüm Fragmanı Yayınlandı
Oluşturulma Tarihi: Aralık 25, 2015 10:19

Televizyon ekranlarının sevilen dizisi Filinta “Bin Yılın Şafağında” aksiyon dolu sahneleri ile izleyenlerini ekranları başına kilitlemeye devam ediyor. Filinta’nın bu hafta yayınlanacak olan bölümünde neler olacak? İzleyenleri neler bekliyor? İşte detaylar…

Haberin Devamı

Dönem dizileri arasında kendine önemli bir yer edinen Filinta, izleyenlerini yepyeni bölümleri ile maceralara sürüklemeye devam ediyor. İşte 40. bölüm fragmanı ve detayları…

Geçtiğimiz Hafta Yayınlanan Filinta Dizisinin 39. Bölümünde Neler Oldu?

Aksiyonun bir an olsun bile dinmediği bir bölüm ile izleyicilerin karşısına çıkan Filinta’da geçen hafta, Mustafa ve Leyla’nın düğünü sırasında askerlerin ve halkın ayaklanarak Padişah’ı devirme ve suikast girişimi diziye damgasını vurdu.

Padişah isyandan kurtulacak mı? Yüce Meclis ve Boris Zaharyas bu suikast planında başarılı olacak mıdır? İşte detaylar…

Filinta Mustafa ve Bıçak Ali Padişah’a karşı düzenlenen isyana kalkışanların peşine düşecekler, fakat bu araştırma onları bambaşka planların içine itecektir.

Haberin Devamı

Filinta Mustafa, bu isyanın arkasında şüphelendiği Şehzade Mehmet konusunda nasıl bir yol izleyecek? Hisleri ve zekâsı onu doğru yönlendirecek midir? Kenan Efendi ve Kenan Miloş bir ipte gezinen iki cambaz mıdır? Farah ve Leyla arasındaki çekişmede ilk raunt kimin olacaktır? Davut Paşa bu suikast girişimi sonrasında Farah’a verdiği sözü hangi durumda tutacaktır? Ve Farah’ın hayatı nasıl allak bullak olacaktır?

Filinta Dizisi 40. Bölüm Fragmanı Yayınlandı

Onur Tuna Kimdir?

Onur Tuna 16 Temmuz 1988 yılında Çanakkale doğumludur. Mankenlik, şarkıcılık son olarakta oyunculukla adını duyurmaya başlamıştır. Aynı zamanda 9 Eylül Üniversitesinde eğitimini sürdürüyor. Ege Üniversitesi Sanat Müziği konservatuarında ses eğitimide almış beste yeteneğini geliştirmiştir. 2 bilinen şarkısı vardır. Acın Verdi ve Tıpkı Sen adlı parçaları meşhurdur.

Ortaokul yıllarından beri lisanslı voleybol ve basketbol oynamıştır İzmirde 4 yıl profosyonel mankenlik yapmıştır.

Şuanda İzmir Müjdat Gezen Sanat Merkezi’nde oyunculuk eğiitimi alıyor ve Senaryo ve Genel Yönetmenliğini Mahsun Kırmızıgül’ün Yaptığı Hayat Devam Ediyor Adlı Dizide Evin Büyük Oğlu Siraç Adlı Karakteri canlandırdı.

Haberin Devamı

Halen TV ekranlarında yayınlanan Filinta adlı dizide Mustafa karakterini canlandırmaktadır.

FİLİNTA 40.BÖLÜM FRAGMANI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!