Festivalde Şoray ilgi olağı oldu

Güncelleme Tarihi:

Festivalde Şoray ilgi olağı oldu
OluÅŸturulma Tarihi: Mart 31, 2011 15:41

Konya’da Selçuk Üniversitesi tarafından bu yıl 11’incisi düzenlenen ’Kısa-ca Uluslararası Öğrenci Filmleri Festivali’ne katılan ünlü oyuncu Türkan Şoray, öğrencilerin ilgi odağı oldu. Öğrenciler, Şoray ile görüşebilmek için konferans salonu önünde bekledi.

Haberin Devamı

Selçuk Üniversitesi İletişim Fakültesi tarafından düzenlenen ve üç gün sürecek olan ’Kısa-ca Uluslararası Öğrenci Filmleri Festivali’, ünlü oyuncular Türkan Şoray, Hazal Kaya, Volga Sorgu, Gülsen Tuncer ve yönetmenler Caner Erzincan, Hacı Mehmet Duranoğlu, Bülent Vardar, Engin Ayça, Savaş Karakaş, akademisyen ve senarist Semir Aslanyürek ile Levent Kılıç’ın katılımıyla açıldı. Süleyman Kültür Merkezi 30 Ağustos Konferans Salonu’nda yapılan festivalde Türkan Şoray, öğrencilerin ilgi odağı oldu. Eski filmlerinden bazı sahnelerin gösteriminin ardından kürsüye çıkan Türkan Şoray, "Burada olmaktan dolayı çok mutluyum. Beni çok mutlu ettiniz. Eğer ben sizlerin yüreğinizdeysem bu sinemanın sayesindedir. Söyleyecek söz bulamıyorum. Gençlerden her zaman enerji aldım. Burada olduğum için kendimi çok şanslı hissediyorum. Aranızdan geleceğin sinemacılarının çıkacağına inanıyorum. Bu yaşattığınız mutluluktan dolayı çok heyacanlandım. Yıllardır beri ellerim hep titriyor. Doktora gittim. Fazla duygusallıktan dolayı olduğunu söyledi. Bu gece çok duygusal bir gece yaşıyorum" dedi.

Haberin Devamı

Türkan Şoray, program sonunda rol aldığı filmlerin afişlerinin bulunduğu fotoğraf sergisinin açılışını yaptı. Şoray’ın hayranlarıyla fotoğraf çektirmesi üzerine zaman zaman izdiham yaşandı. Şoray’a ulaşmak isteyen öğrenciler uzun süre konferans salonunun önünde bekledi.

Festivalde Şoray ilgi olağı oldu
Â
Festivalde Şoray ilgi olağı oldu

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!