Gullüm Show’un Azize’si tutuklandı! Fehmi Dalsaldı kimdir?

Güncelleme Tarihi:

Gullüm Show’un Azize’si tutuklandı Fehmi Dalsaldı kimdir
Oluşturulma Tarihi: Şubat 19, 2016 12:03

Gullüm Show’un Azize’si ünlü komedyen Fehmi Dalsaldı, Lefkoşa Ercan Havaalanı’nda cebinde yaklaşık 2 gram ağırlığında hintkeneviri ile yakalandı. Fehmi Dalsaldı, uyuşturucu bulundurduğu gerekçesiyle tutuklanarak hakim karşısına çıkarıldı.

Haberin Devamı

İlk olarak Saba Tümer, ardından da Melek Baykal'ın programlarında sokak röportajları yaparak tanınan Gullüm Show'un Azize'si Lefkoşa Ercan Havaalanı'nda narkotik köpeğinin uyarı vermesi ile cebinde taşıdığı 2 gramlık uyuşturucu ile yakalandı ve hakim karşısına çıkarıldı. Fehmi Dalsaldı'nın tutuklandığını ünlü sanatçı Onur Akay Twitter hesabı üzerinden duyurdu.

Onur Akay, “Komedyen Fehmi Dalsaldı, Lefkoşa Ercan Havaalanı'nda üzerinde uyuşturucuyla yakalanmış. Narkotik köpeğinin uyarı vermesinin ardından yapılan aramada, Fehmi'nin kot pantolonunun cebinde yaklaşık 2 gram ağırlığında hint keneviri bulunmuş. Tutuklanan ve mahkemeye çıkarılan Fehmi, pişman olduğunu ve utanç duyduğunu söylemiş. Fehmicim, pişman olduğuna sevindim çünkü biz seni Huysuz Virjin'in yerine koyduk.” diye paylaşımda bulundu.

Haberin Devamı

Fehmi Dalsaldı'nın soruşturma maksatlı olarak 2 gün tutuklu kalacağı söylentiler arasında yer alıyor.

Haberin Devamı

Fehmi Dalsaldı kimdir?

Tam ismi Deniz Fehmi Dalsaldı olan komedyen, 17 Şubat 1978 yılında Siirt'te dünyaya geldi. Dalsaldı, özel bir bankada memurluk yaparken arkadaşlarının tavsiye etmesi üzerine İzzet Çapa'ya ait olan bir mekanda ilk önce Bülent Ersoy taklidi yaparak kariyerine başladı. Ardında da bir çok ünlü ismin taklidini yapmaya başladı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!