Fatih Ürek’e verdiği kilolar pahalıya patladı

Güncelleme Tarihi:

Fatih Ürek’e verdiği kilolar pahalıya patladı
Oluşturulma Tarihi: Mart 14, 2016 20:52

Mide küçültme ameliyatı ile tam 30 kilo veren ve 75 kiloya düşen ünlü şarkıcı Fatih Ürek, gardırobunu yeniledi. Yeni kiloları sanatçıya pahalıya patladı. Detaylar haberimizde.

Haberin Devamı

Geçtiğimiz günlerde mide küçültme ameliyatı geçiren ve bu operasyon ile tam 30 kilo veren Fatih Ürek, eski kıyafetlerin hiç biri olmayınca gardırobunu değiştirmek zorunda kaldı. Yeni kıyafetleri Ürek’in cebini yakan cinstendi!

Verdiği 30 kilo sonrası yepyeni imajı ile hayranlarının karşısına çıkan ünlü şarkıcı Fatih Ürek, eski kıyafetleri olmayınca dolabını baştan aşağı yeniledi.

Tam 200 bin TL harcayarak dolabını yenileyen Ürek, eski kıyafetlerini bir hayır kurumuna bağışladığını söyledi.

‘Atmaya kıyamadım’

“Pahalı kıyafetler almıyorum. Peyderpey ödeyince anlaşılmıyor ama toplayınca rakam çok acı. 40-50 pantolonu ise atmaya kıyamayıp terzide küçülttürdüm” şeklinde konuştu.

Zayıfladığı için giyemediği kıyafetlerini ise bir hayır kurumuna verdiğini belirtti.

Haberin Devamı

Fatih Ürek’e verdiği kilolar pahalıya patladı

Fatih Ürek Kimdir?

3 Nisan 1956 Erzurum doğumludur. Erzurum’da bir sucuk fabrikasında çalışan Şerafettin Ürek’in 4 çocuğundan biridir. Genç yaşında müzisyen olmaya karar veren Ürek, Taylan Gazinosu’nda çalıştıktan sonra İstanbul’a geldi.

Profesyonel müzik alanında ilk albümünü 1993 yılında piyasaya sunan şarkıcının ilk albümü ‘Yaktı Yaktı’ Raks parçalardan oluşuyor. İkinci albümü ‘Sen İki Gözümsün’ isimli klasik ve pop parçalardan oluşuyor.

Müzik hayatına ara veren şarkıcı, 13 yılın ardından 2008 yılında ‘Hadi hadi’ ve ‘Sus’ parçalarından oluşan ‘Sus’ isimli albümü ile müzik piyasasına bomba gibi dönmüştür.

BAKMADAN GEÇME!