Fantastik ikili

Güncelleme Tarihi:

Fantastik ikili
Oluşturulma Tarihi: Aralık 07, 2007 00:00

"Benimle Dans Eder misin" yarışmasıyla ünlenen Eylül-Ömer ikilisi, Heygirl dergisine konuştu.

Haberin Devamı

İkisinin de ortak isteği dans okulu açmak. Eylül, "Dans okulumu açmak istiyorum. Dans derslerime devam edeceğim. Okulumu bitirmek ve sonra oyunculukla ilgili bir şeyler yapmak istiyorum" derken, Ömer, "Çok büyük bir dans okulu ve kast ajansı açmak istiyorum. Oyunculara dans, dansçılara da oyunculuk öğretmek amacım" diye konuştu.

Neden oyunculuk ya da şarkıcılık değil de dans?

- Eylül: Annem Yasemin Yalçın tiyatrocu ama ben çocukluğumdan beri dansı çok sevdim. İnsanın içinden gelen bir şey bu. Şimdilerde ise oyunculuk eğitimi alıyorum. Kültür Üniversitesi İletişim Tasarım Fakültesi Oyunculuk

Fantastik ikili
Bölümü’nde okuyorum.

Haberin Devamı

- Ömer: Lise bittikten sonra, bir arkadaşım sayesinde ilk önce hip hop kıyafetleriyle tanıştım. Arkadaşım hip hop dansı yapmış daha önce ve sonra bırakmış. Ben de bu görevi ondan devraldım. Bana "Hip hop tarzında giyiniyorsun bari hakkını ver, dans etmeyi de öğren" dedi. Sonra dans, benim insanlara kendimi ifade etme yöntemim oldu.

Dans dışında başka bir alana yönelmeyi düşünüyor musunuz?

- Eylül: Şu an Seyfi Dursunoğlu’yla birlikte "Benimle Dans Eder misin" yarışmasının sunuculuğunu yapıyorum. İlk sunuculuk deneyimim bu benim. Onun dışında okulum olduğu için projelerde yer almak istemiyorum. Üç ayrı okulda dans dersleri veriyorum. Sadece geçenlerde Zarema’nın klibinde dans ettim. Ama bu aralar başka bir şey yapmaya vaktim yok maalesef.

Seni çok sık görüyoruz Ömer.

- Ömer: Serdar Ortaç, Kenan Doğulu ve Hepsi grubunun "40 Derece Partileri"nde çalıştım bu yaz. Sezen Aksu, Burak Kut, Murat Boz, Tan, Hande Yener, Eylem’le çalıştım. Çeşitli markaların tanıtımlarını, açılışlarını yaptım. Ayrıca Bakırköy’de Yılmaz Köksal Sanat Merkezi’nde ve Bağdat Caddesi’nde Dans Artistik Dans ve Hareket Merkezi’nde dans dersleri veriyorum. "Hepsi 1" dizisinde dans ediyorum, çeşitli TV programlarına katılıyorum.

"Fame" gibi çok ünlü dans filmleri vardır. Sizin çok sevdiğiniz, dansa yönelmeniz konusunda etkilendiğiniz filmler var mı?

- Ömer-Eylül: Evet var. "Honey", "You Got Served", "Dirty Dancing" ve tabii ki "Fame".

Haberin Devamı

Genelde hip hop tarzı mı giyiniyorsunuz?

/images/100/0x0/55ea713af018fbb8f8803645
- Eylül: Duygusal yoğunluğuma göre değişiyor. Beni hip hop kıyafetleri içinde, bol pantolon ve bereyle de görebilirsiniz, çok şık bir elbisenin ya da kumaş pantolonun içinde de.

Dansla ilgili hedefleriniz neler?

- Eylül: Dans okulu açmak istiyorum. Dans derslerime devam edeceğim. Okulumu bitirmek ve sonra oyunculukla ilgili bir şeyler yapmak istiyorum.

- Ömer: Çok büyük bir dans okulu ve kast ajansı açmak istiyorum. Oyunculara dans, dansçılara da oyunculuk öğretmek amacım.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!