Fairy’le Mutlu Mutfaklar

Güncelleme Tarihi:

Fairy’le Mutlu Mutfaklar
OluÅŸturulma Tarihi: AÄŸustos 26, 2011 10:05

Fairy’le her gün iftara özel tarifler, kazandıran sürprizler.

Haberin Devamı

Türk tüketicisinin mutfaktaki en büyük yardımcısı Fairy, yaÄŸlara karşı benzersiz gücünü daha soÄŸuk suda bile koruyor, kalabalık Ramazan sofralarında kadınlara destek oluyor. Â

Bulaşıklara karşı güçlü etkisiyle yaÄŸları da, daÄŸları da dize getiren Fairy, alıştığımızdan daha soÄŸuk, 25 derece suda bile %100 bitkisel yaÄŸları kolaylıkla çözüyor ve bulaşıkları tertemiz yıkıyor.  Â

Yemeklerden sonra olduğu gibi, yemek yaparken de kadınlara destek olan Fairy; özlediğimiz sevgi dolu iftar sofralarını renklendirmek için Ramazan ayı boyunca her gün hem mutlumutfaklar.com adresinden hem de facebook sayfasından iftar için yeni tarifler paylaşacak.

Ayrıca, Ramazan boyunca devam edecek Yemek Yarışmasında, en lezzetli et yemeği tariflerini gönderenler, birbirinden güzel hediyeler kazanma şansı yakalayacak. Yarışma sonunda bir şanslı kullanıcımız mutfağını yenileme fırsatı kazanırken, sonraki dört tarifin sahibi de sürpriz hediyeler kazanacak. Yarışma sonundaysa, ziyaretçilerin seçeceği yirmi beş tarifle birlikte tüm kazanan Etli Yemek tarifleri, hazırlanacak Fairy Yemek Tarifleri kitabında yer alacak.

Günün iftar mönüsünün yanında; Gülhan Kara’nın hazırladığı videolu yemek tarifleri, yepyeni mutfak ipuçları ve birbirinden ilginç bilgileri paylaşan Fairy’le Mutlu Mutfakları takip etmek için www.mutlumutfaklar.com adresini ziyaret edebilirsiniz.i ziyaret edebilirsiniz.

Haberin Devamı

Detaylı bilgi için tıklayınız     Â

 

http://ad.e-kolay.net/redir.a2?ciid=154660&tid=6803&URL=http://www.hurriyet.com.tr/magazin/magazinhatti/18579203.aspÂ

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!