Evlilik sözleşmesi yaptık

Güncelleme Tarihi:

Evlilik sözleşmesi yaptık
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 20, 2009 00:00

İşte 12 Mayıs'ta İtalyan sevgilisi ile Milano'da evlenen Tuğba Özay'ın nikahından fotoğraflar.

Haberin Devamı

NİKAHTAN FOTOĞRAFLAR

 Tuğba Özay'ın şahitliğini Paşa Turizm Şirketleri sahibi Mümtaz Tekel yaparken damadın nikah şahitliğini İtalya'nın ünlü iş adamlarından Fabio Sonega üstlendi.

Düğünde Özay, Fransız dantelinden gerçek incilerle işlenen, kırık beyaz bir nikah elbisesi giyerken, damat ise Dolce Gabbana takım elbisesi giydi. Aksesuar olarak gerçek inci küpe ve kolye takan Özay, başında tülle örtülü minik bir şapka ellerine inci işlemeli dantel eldiven taktı. Nikah öncesi evlilik anlaşması imzalayan Özay nikahda Türkçe olarak "evet" dedi. Ardından İtalyanca söyledi. Tören boyunca ikili ve davetliler göz yaşlarını tutamadılar. Özay'ın Türk geneleklerine göre nikah sonrası damadın ayağına basması kahkalara yol açtı. Nikahta çift birbirilerine  Bvlgari yüzük taktı. Tuğba ve eşi gelin arabası olarak üstü açık Bentley marka arabayla Bvlgari Otel'deki kutlamaya katıldılar.

Haberin Devamı

DÜNYA YILDIZLARI NİKAHTAYDI

Nikah törenine Fransız milli takımı kaptanı Patrick Vieira ve İnter Milan'ın dünyaca futbolcusu Zlatan İbrahimoviç katıldı.

 DAMAT TÜRK PASAPORTU ALACAK

MANKEN Tuğba Özay, evlendikten sonra ilk defilesine memleketi Trabzon'da çıktı. Özay, yoğun iş temposundan dolayı eşiyle birlikte balayı tarihini ertelediklerini ifade ederken, çocuk için ise, ‘Daha erken’ yanıtını verdi.
Trabzon Forum Alışveriş Merkezi, ünlü mankenlerin katıldığı ilkbahar-yaz defilesine ev sahipliği yaptı. Alışveriş Merkezinin içinde bugün saat 16.00'da düzenlenen defileye vatandaşlar büyük ilgi gösterirken, kimi vatandaşlar mankenleri cep telefonları ile görüntüledi. Defilenin ardından basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Tuğba Özay, İtalyan İşadamı Ludoviç Fattizzo ile evliliğinin ardından Türkiye'den ayrılmasının ve din değiştirmesinin söz konusu olmadığını söyledi. Özay, çocuk için ise, “İnşallah, bu mutlu beraberliğimiz sonsuza kadar devam eder. Biz bir tohum attık. O tohumlar filizlendi ve önümüzdeki zamanlarda o tohumlardan meyveler istiyoruz. Ancak biraz erken” diye konuştu.
Yoğun iş programından dolayı balayını ertelediklerini kaydeden Özay, “İkimizin de istediği bir tatil programı var. Önceden olan işler için balayımı erteledim. Basına çok farklı şeyler yansımış. Evliliğimin ilk gününde üzücü şeyler yazılmış. Annemin ağzından çıkmayan şeyler basına yansımış. Ailem, her zaman benim istediğim şeyleri istedi. Bizim ailemizde küslük olmaz” diye konuşu.
TÜRK PASAPORTU ALACAK, TÜRKÇE ÖĞRENECEK
Ailesinin kendilerinden tek bir isteği olduğunu kaydeden Özay, “Biz sonradan görme insanlar değiliz. Ailem, sadece ‘Keşke Türkçe biliyor olsaydı’ dedi. Ama eşim de bu konuda çok duyarlı bir insan. Şimdi Türkçe öğrenmeye başlayacak. Bir süredir ben ufaktan ufaktan öğretiyordum. Ayrıca beni çok da mutlu eden bir şey oldu. Türk pasaportu alacak” dedi.
DENİZ SEKİ'YE SABIR DİLEDİ
Eşiyle ilgili olarak sünnet konusunun gündeme gelmesinden rahatsızlık duyduğunu kaydeden Özay, şu anda hapiste olan Deniz Seki'ye de sabır diledi. Serkan KILINÇ- Yunus Emre SEL/TRABZON, (DHA)

Haberin Devamı

EVLİLİK SÖZLEŞMESİ YAPTIK

Özay: Nikah öncesi Fatizzo ile evlilik anlaşması yaptım. Bu sözleşmeye göre benim evlenmeden önce edindiğim mallar bana ait, onunkiler de ona ait. Hiçbir şekilde paylaşım olamaz. Bu kuzenimin fikriydi, öyle olmasını daha uygun buldu. Eşim de hemen kabul etti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!