Evliliğe inanmayanlar

Güncelleme Tarihi:

Evliliğe inanmayanlar
Oluşturulma Tarihi: Nisan 17, 2007 00:00

Evlilik kurumu, Hollywood’da da gücünü yitirdi. Bazıları hiç evlenmiyor bazıları ise yaşadıkları kötü deneyimlerin etkisiyle evliliğe tövbe ediyor. İşte evlilik karşıtı yıldızların açıklamaları.

Oğullarıma ben bakarım

Tommy Lee ve Kid Rock ile evlenip boşanan seksi oyuncu Pamela Anderson’ın, ilk evliliğinden Brandon (10) ve Dylan (9) adlarında iki çocuğu bulunuyor. Adı sürekli yeni aşk dedikodularına karışan 39 yaşındaki oyuncu, bir daha evlenmeyeceğini açıkladı. Evliliğin mutluluğu getirmediğini belirten Anderson, "Artık evlilik sözünü duymak bile istemiyor. İki oğlum Brandon (10) ve Dylan’ı (9) kendim rahatlıkla yetiştirebilirim" diyor.

Bir daha asla

Halle Berry, yaşadığı iki kötü evliliğin ardından mutluluğu kendisinden 10 yaş küçük Kanadalı manken sevgilisi Gabriel Aubry’de buldu. 40 yaşındaki oyuncu, "İki mutsuz evliliğin ardından bir daha asla evlenmem" diyor.

İki yeterli

Jim Carrey de iki kere evlenip boşananlardan. 45 yaşındaki aktörün sevgilisi Jenny McCarthy de iki kez evlenip boşanmış. Carrey, "Sevgilimle asla evlenmeme konusunda ortak bir karar aldık" diyor.

Evlenmem

Talk-show’un kraliçesi Oprah Winfrey, hiç evlenmedi ve evlenmeyi de düşünmüyor. 21 yıldan beri Graham Stedman ile beraber yaşayan 53 yaşındaki ünlü talk-show’cu, "Bir kağıt parçası bir hayatı şekillendiremez" diyor.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!