Evli ve Öfkeli 27. bölüm fragmanında şok!

Güncelleme Tarihi:

Evli ve Öfkeli 27. bölüm fragmanında şok
Oluşturulma Tarihi: Nisan 18, 2016 11:26

Evli ve Öfkeli bu hafta yine heyecan dolu bir bölüm ile ekrana geldi. Başrollerini Birce Akalay, Ebru Cündübeyoğlu, Sarp Akkaya, Yıldız Çağrı Atiksoy ve Ayça Erturan gibi isimlerin paylaştığı Evli ve Öfkeli dün akşam 26. bölümde neler oldu? Dizinin son bölümünün hemen ardından 27. bölüm fragmanı da yayınlandı. İşte Evli ve Öfkeli yeni bölümden detaylar..

Haberin Devamı

ATV'nin ilgiyle takip edilen dizisi Evli ve Öfkeli dün akşam 26. bölümü ile ekrana geldi. Pazar akşamlarının keyifli dizisi Evli ve Öfkeli son bölümün hemen ardından 27. yeni bölüm fragmanını da yayınladı. İşte Evli ve Öfkeli'den son detaylar..

Başrollerinde  Birce Akalay, Ebru Cündübeyoğlu, Sarp Akkaya, Yıldız Çağrı Atiksoy ve Ayça Erturan gibi isimlerin yer aldığı Evli ve Öfkeli Pazar günü 20.00'da ATV'de..

EVLİ VE ÖFKELİ 27. BÖLÜM FRAGMANI

EVLİ VE ÖFKELİ SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Mine ve Cenk balayında yeni hayatları için pembe planlar yaparken Cenk'in ailesinin de onlarla ilgili detaylı planları vardır. Esra ve Murat müfettiş yüzünden ilişkilerinin başında gerilmişlerdir. Birbirlerine tekrarlanmaması için söz verirken yeni maceralara yol aldıklarından habersizdirler.

Haberin Devamı

Deniz sayesinde Cihan'a gelen single teklifi, Seray'ın her şeyi yanlış değerlendirmesiyle sonuçlanır. Tarık, Merve ile yaşadıklarından oldukça üzgündür. Tarık, Dilek ile ilgili kararını açıklamak için Merve'nin okuluna gider ancak Merve'nin herkesi ayağa kaldıracak başka bir sürprizi vardır.

EVLİ VE ÖFKELİ'NİN OYUNCULARI

Birce Akalay (Esra)

Polis. Erkeksi, sinirli, hırçın, işkolik, inatçı, kararlı. Babası da emniyetin efsane müdürlerinden, saygı duyulan biri. Dilek'in mahalleden çocukluk arkadaşı… Cihan'la evli.

Ebru Cündübeyoğlu (Seray)

Popüler bir dizi oyuncusu. On parmağında on marifet var. Kibirli, alaycı, eğlenceli, inatçı, tuttuğunu koparan biri. Macit'le evli.

Yıldız Çağrı Atiksoy (Mine)

Dilek'in ablası. Doktor. Naif, kibar, akıllı, sakin, mantıklı. Tek istediği bir çocuk sahibi olabilmek.

Ayça Erturan (Dilek)

Engin'in karısı, Merve'nin annesi… Tatlıya düşkün, kilolu bir ev kadını… Tatlı, sempatik, komik, çocuksu, yardımsever ve her zaman pozitif.

Sarp Akkaya (Murat)

Esra'nın ortağı. Esra'ya sinir oluyor. İlk başta onun ayağını kaydırmaya çalışıyor ama zamanla ondan etkilenmeye başlıyor. Maço, kaba saba biri.

Serkan Altunorak (Tarık)

Ünlülerin spor eğitmeni… Çok yakışıklı, çekici, karizmatik, çapkın bir adam.

BAKMADAN GEÇME!