Evli ve Öfkeli 27. bölüm fragmanına Merve'nin sürprizi damga vuruyor!

Güncelleme Tarihi:

Evli ve Öfkeli 27. bölüm fragmanına Mervenin sürprizi damga vuruyor
Oluşturulma Tarihi: Nisan 19, 2016 16:58

Evli ve Öfkeli aldatılan dört kadının hayatını konu alan Atv'nın bomba gibi başlayan yapımlarından biri. 27. bölüm fragmanı yayınlanan dizide bu hafta neler yaşanacak? Mine ve Cenk balayında yeni hayatları için pembe planlar yaparken Cenk'in ailesinin de onlarla ilgili detaylı planları vardır. İşte detaylar..

Haberin Devamı

Evli ve Öfkeli keyifli yepyeni bölümüyle izleyici karşısına çıkacak. 27. yeni bölüm fragmanı bomba gibi gelen Evli ve Öfkeli'de bu hafta neler yaşanacak. 

ATV'nin sevilen dizisi Evli ve Öfkeli'de aldatılan dört kadının yollarının nasıl kesiştiğini her hafta ayrı bir heyecanla izliyoruz. Evli ve Öfkeli'de bu hafta Mine ve Cenk balayında yeni hayatları için pembe planlar yaparken Cenk'in ailesinin de onlarla ilgili detaylı planları vardır.

İşte 27. bölümde yaşanacaklar; Mine ve Cenk balayında yeni hayatları için pembe planlar yaparken Cenk'in ailesinin de onlarla ilgili detaylı planları vardır. Esra ve Murat müfettiş yüzünden ilişkilerinin başında gerilmişlerdir. Birbirlerine tekrarlanmaması için söz verirken yeni maceralara yol aldıklarından habersizdirler. Deniz sayesinde Cihan'a gelen single teklifi, Seray'ın her şeyi yanlış değerlendirmesiyle sonuçlanır. Tarık, Merve ile yaşadıklarından oldukça üzgündür. Tarık, Dilek ile ilgili kararını açıklamak için Merve'nin okuluna gider ancak Merve'nin herkesi ayağa kaldıracak başka bir sürprizi vardır.

Haberin Devamı

EVLİ VE ÖFKELİ 27. BÖLÜM FRAGMANI

EVLİ VE ÖFKELİ SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Mine ve Cenk balayında yeni hayatları için pembe planlar yaparken Cenk'in ailesinin de onlarla ilgili detaylı planları vardır. Esra ve Murat müfettiş yüzünden ilişkilerinin başında gerilmişlerdir. Birbirlerine tekrarlanmaması için söz verirken yeni maceralara yol aldıklarından habersizdirler.

Deniz sayesinde Cihan'a gelen single teklifi, Seray'ın her şeyi yanlış değerlendirmesiyle sonuçlanır. Tarık, Merve ile yaşadıklarından oldukça üzgündür. Tarık, Dilek ile ilgili kararını açıklamak için Merve'nin okuluna gider ancak Merve'nin herkesi ayağa kaldıracak başka bir sürprizi vardır.

Tarık, Dilek'e yapacağı sürpriz için hazırlanırken Merve'nin de Tarık'a bir sürprizi vardır. Seray, başına geleceklerden habersiz, işi aldığı için heyecanlıdır. Coşku ve Deniz arasındaki yakınlaşma ise gizli gizli ilerlemektedir. Esra ve Murat şubede uygulamak için aldıkları karar yüzünden gerginken başka bir telaşın içinde bulurlar kendilerini; müfettiş gelmektedir. Mine ve Cenk ise çeyiz alışverişinde iki teyze arasında kalıp bunalınca Mine herkesten gizli büyük bir karar alır.

Haberin Devamı


EVLİ VE ÖFKELİ'NİN KONUSU

Evli ve Öfkeli kocaları tarafından aldatılan dört kadının hikayesini konu alıyor.
Dilek, Seray, Esra ve Mine; Bu dört kadının ortak bir tek noktası vardı: Aynı mahallede büyümüş olmaları. Yolları tekrar kesiştiğinde gördüler ki başka hiçbir şekilde ortak noktaları yoktu! Olamazdı da! Ama yanılıyorlardı. Bir ortak noktaları daha vardı. Kısa bir süre sonra anlayacaklardı; hepsi kocaları tarafından aldatılmıştı. Ve hepsi bedelini ödetmek istiyordu! İntikam için bir araya gelen 'ilk eşler kulübünün' dört uçuk kaçık üyesi, yıllar sonra yeniden kendilerini bulurlar.

EVLİ VE ÖFKELİ'NİN OYUNCULARI

Birce Akalay (Esra)

Polis. Erkeksi, sinirli, hırçın, işkolik, inatçı, kararlı. Babası da emniyetin efsane müdürlerinden, saygı duyulan biri. Dilek'in mahalleden çocukluk arkadaşı… Cihan'la evli.

Haberin Devamı

Ebru Cündübeyoğlu (Seray)

Popüler bir dizi oyuncusu. On parmağında on marifet var. Kibirli, alaycı, eğlenceli, inatçı, tuttuğunu koparan biri. Macit'le evli.

Yıldız Çağrı Atiksoy (Mine)

Dilek'in ablası. Doktor. Naif, kibar, akıllı, sakin, mantıklı. Tek istediği bir çocuk sahibi olabilmek.

Ayça Erturan (Dilek)

Engin'in karısı, Merve'nin annesi… Tatlıya düşkün, kilolu bir ev kadını… Tatlı, sempatik, komik, çocuksu, yardımsever ve her zaman pozitif.

Sarp Akkaya (Murat)

Esra'nın ortağı. Esra'ya sinir oluyor. İlk başta onun ayağını kaydırmaya çalışıyor ama zamanla ondan etkilenmeye başlıyor. Maço, kaba saba biri.

Serkan Altunorak (Tarık)

Ünlülerin spor eğitmeni… Çok yakışıklı, çekici, karizmatik, çapkın bir adam.

BAKMADAN GEÇME!