Evlenme teklifi aldı

Güncelleme Tarihi:

Evlenme teklifi aldı
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 26, 2006 00:00

Hakan Altuun, kalbinin boş olduğunu ve evlenmek istediğini söyleyince, evlenme teklifi aldı...

Haberin Devamı

Ünlü sanatçı Hakan Altun, Carrefour SA Maltepe Park Alışveriş Merkezinde hayranlarıyla imza gününde buluştu. Genç ve yetenekli sunucu Bahar Dölen’in sunuculuğunu yaptığı Carrefour SA Maltepe Park Alışveriş Merkezinde Hakan Altun’a olan yoğun ilgi saatler öncesinden başladı. Özellikle kadın hayranları saatlerce imza gününün yapılacağı alanda beklediler. Sohbet sırasında kalbinin boş olduğunu ve evlenmek istediğini söylediği bir anda “Şenay” isimli bir kadın ben seninle evlenmek ve yuva kurmak istiyorum” diye yüzlerce kişinin önünde Hakan Altun’a evlenme teklif etti. Hakan Altun ise fanatik hayranını yanına aldı ve ona imzalı resmini verdi.

Carrefour SA Maltepe Park Alışveriş Merkezini dolduran yüzlerce hayranına canlı şarkıda söyleyen Hakan Altun, çok ilginç açıklamalarda bulundu.Hakan Altun’un ilginç sözleri arasında yer alan açıklamaları şöyle:

Haberin Devamı

/images/100/0x0/55ea71d8f018fbb8f880602c
“Aşk dünyanın en güzel duygusu. Ama düzgün insanlarla yaşarsan.”

“Lise 3’ten beri şarkı yazıyorum. Beni insanlar daha çok sesimle tanıyor ama en büyük özelliğim söz yazarlığım ve besteciliğim.”

“ Ebru Gündeş beni programına davet etse gitmem. Çünkü herkes reklam peşinde diye konuşmaya başlar. Ben reklam peşinde hiçbir zaman olmadığım gibi bunlara da izin vermem.”

“Şimdi bol bol ses yarışması ve dans yarışmaları düzenleniyor. Yarışmaları kazanan arkadaşları müzik sektöründe göremiyoruz. Çünkü yarışma sonrasında psikolojik tadavi görüyorlar. İlk zamanlarda hak etmediğinden fazla ilgi gören kişiler, sonra ilgi düştüğü zaman tedavi görmeye başlıyorlar. Bence yarışmaların formatlarını iyi incelemek lazım. Reyting yarışı yüzünden insanlar kişiliğini kaybediyorlar. Dengeleri unutuyor insanlar. Yarışmaya girenlerin önlerinin açık olduğunu düşünmüyorum.”“ Ben o tür yarışmalara jüri üyesi olmam. Sadece müzikal bilgimi paylaşmak isterim. Reyting için kavga edemem. O yüzden hiç kendimi jüri koltuğunda düşünmek istemiyorum.”

Haberin Devamı

/images/100/0x0/55ea71d8f018fbb8f880602e
Şu anda 34 yaşındayım. Hiçbir zaman şahsiyetimi değiştirmedim. Karakterim değişekcekse ben şöhretlikten vazgeçerim.“ En çok sevdiğim sanatçılar Cengiz Kurdoğlu, Zerrin Özer ve Sezen Aksu. Çünkü gerçek sanatçılar onlar. Hem üretiyorlar, hem de söylüyorlar.”“Şu anda hayatımda kimse yok. Ama olmasını istiyorum. Artık evlenmek istiyorum. Ama evleneceğim kadını bir türlü bulamıyorum. Eğer evlenirsem 3 tane çocuğum olmasını istiyorum.”“Önümüzdeki günlerde ilahi albümü yapacağım. Dedemin 100 tane ilahisi var. Eskiden ona söz vermiştim. Eğer bir gün imkanım olursa ilahi albümü yapacağım diye. Çok yakın bir zamanda ilahi albümü ile karşınızda olabilirim”

Haberin Devamı

“Yaşadığım ilişkiler saygı çerçevesinde başlar, devam eder ve biter. Şu ana kadar gerek Seray Sever, gerekse Ebru Gündeş ilişkilerimde hep böyle oldu. Eski ilişkilerime ne laf söylerim, nede söyletirim.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!