Evet orada ben de vardım

Güncelleme Tarihi:

Evet orada ben de vardım
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 25, 2005 01:37

Bülent Ersoy’un basın toplantısında adını verdiği söz yazarı Mehmet Yüzüak Hürriyet’e konuştu, ‘Bülent Ersoy ne diyorsa sonuna kadar doğrudur, evet Baykal’ın bürosuna birlikte gittik. Önce beni dışarı çıkarmak istedi, Ersoy müdahale etti. Ben soda, Ersoy cola içti. Baykal, ‘sahne yasağının kalkması için gerekli yerlere verilmek üzere 100 milyon TL para istedi’ dedi.

Yüzüak gerekirse yetkili mercilerde tanıklık yapacağını belirterek olayı şöyle anlattı:

CUMA’YI KILIP GİTTİM

Bülent Ersoy yalan konuşmaz, ben basın toplantısını izlemedim. Bir hastam var şu anda dağın başındayım. Baykal bize Cuma günü saat 09.00’da randevu vermişti. Biz saat 14.00’de gittik çünkü ben cuma namazına gitmiştim. Namazı kılıp gittik. Gri takım elbiseyle karşımıza oturdu konuştuk. Beni dışarı çıkarmak istedi Bülent mani oldu. Bilmiyor musunuz niye çıkarmak istesin, rüşvetin belgesi olur diye. Belge olmasın diye.

KEMANCI’NIN YAZARI

Bülent bu benim kadim dostumdur ‘Kemancı’ şarkısının yazarı dedi. Sizin meslektaşınız avukat Muhittin Yüzüak’ın kardeşi nasıl dışarı çıkarırsınız dedi. Bu ne biçim devlet büyükleri bizi yönetiyor ben anlamıyorum ki. Sahne yasağının kaldırılacağını gereken kişilere paralar ödemeler yapılacağını söyledi. Konuştuk işte. Hepsi doğru anlattıklarım ipe götürseler de doğru konuşurum. Gereken mercilere gidersem şahitliğini yapacağım. Yüz-yüze geldik. Her şeyi gerçeği ile yazın ben Allah’ın huzurunda doğru söylemekle mükellefim.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!