Eve Dönüş 20. yeni bölümünde Leyla kaçıyor! - fragman izle

Güncelleme Tarihi:

Eve Dönüş 20. yeni bölümünde Leyla kaçıyor - fragman izle
Oluşturulma Tarihi: Şubat 26, 2016 15:21

ATV'de her hafta Cuma akşamları yayınlanmaya başlanan Eve Dönüş dizisinin 20. yeni bölümü bu akşam ekrana geliyor. Nefes kesen sahneleriyle izleyenlere heyecan dolu dakikalar yaşatan Eve Dönüş 20. bölüm fragmanı yayınlandı. İzleyenleri derinden etkileyecek sahnelerle ekrana gelecek olan Eve Dönüş'ün yeni bölüm detayları haberimizde.

Haberin Devamı

Çarşamba gününden Cuma gününe taşınan ve yayın hayatına devam eden Eve Dönüş dizisi yepyeni sürprizleri ile bu akşam seyircisiyle 20. randevusuna çıkıyor.

Yalçın Şen’in yapımcılığını, Kartal Çidamlı’nın ise yönetmenliğini üstlendiği, oyuncu kadrosunda ise Dilşad Çelebi, Cansel Elçin, Tardu Flordun, Edip Saner, İpek Erdem, Feride Çetin, Ayten Uncuoğlu, Burak Demir, Murat Atik, Ümit Olcay, Zeynep Özder, Gülden Dudarık ve Ali Başar gibi usta oyuncuların yer aldığı dizi, yepyeni bölümleri ile nefes kesmeye devam ediyor.

Sıra dışı senaryosu ile TV dünyasına bomba gibi düşen dizi Eve Dönüş 20. bölüm fragmanını aşağıdan izleyebilirsiniz.

EVE DÖNÜŞ 20. BÖLÜM FRAGMANI İZLE

Eve Dönüş 20. bölümünde neler yaşanacak?

Haberin Devamı

İzleyiciye her bölümünde farklı heyecanlar yaşatan dizinin bu hafta ki yeni bölümü için nefesler tutuldu. Bakalım neler olacak? Leyla, tüm mezarları kazıp Yusuf’u bulmaya çalışır. Ancak  yaşadığı üzüntüye daha fazla dayanamaz ve bayılır.

Bu sırada Aras, Şayan’a onun oğlu olduğunu söyler. Duydukları karşısında şok geçiren Şayan, gerçekleri öğrenmek için Leyla’ya sormak ister ve adamlarını Leyla’nın yanına gönderir. Ancak Şayan'ın adamlarından önce Leyla’nın yanına gelen Oflaz, onu alıp başka bir yere götürür.

Yurtta seçtiği çocukları Taksim’e getirerek zorla dilencilik yaptırmaya çalışan Düdüklü için işler ter gitmektedir. Çocuklar bir fırsatını bularak Düdüklü’den kaçarlar. Nalan’ın yurda teftişe geleceğini öğrenen Düdüklü, çocukları getirerek yurdu eski haline çevirir. Onları da hiç bir şey söylememeleri konusunda tembihler.

Leyla, hapishanede kızının hasretine dayanamaz ve kaçma planları yapar. Bu durumu öğrenen Kürşat ise hapishanede güvenliğin arttırılması için talimat verir. Kızına kavuşmak isteyen Kürşat, Şayan’ın teklifi karşısında ne yapacaktır?

Merak ettikleriniz için bu akşam saat 20:00’da Atv’de yayınlanacak olan Eve Dönüş yeni bölümü sakın kaçırmayın!

BAKMADAN GEÇME!