Evdeki yatağı istemiyorum

Güncelleme Tarihi:

Evdeki yatağı istemiyorum
Oluşturulma Tarihi: Aralık 03, 2006 00:00

Haluk Bilginer-Aşkın Nur Yengi çifti, bebeklerinin sağlıklı dünyaya gelmesinin keyfini yaşıyor. İlk hamileliğinde bebeğini dört aylıkken kaybeden, ikinci hamileliğini ise çok sıkıntılı geçiren Aşkın Nur Yengi’nin, tıp dilinde "placenta previa" diye bilinen riskli gebeliği, çok özel müdaheleler ile atlattığı öğrenildi.

Ünlü şarkıcının doktoru Doç. Erdal Ulakoğlu’nun, Yengi’ye 24’üncü haftadan 34’üncü haftaya kadar evinde müdahalelerde bulunduklarını, üç kez kan verdiklerini, ultrasonografi aletini bile evine götürdüklerini anlatması, ünlü sanatçının geçirdiği zor dönemi gözler önüne serdi.

Hastane yetkilileri, sezaryan ile dünyaya gelen 2 kilo 400 gram ağırlığında, 47 santim boyundaki Nazlı bebeğin, sağlıklı olduğunu söyleyerek, bebeğin şu an kuvözde bulunduğunu ancak yoğun bakımda tutulmadığını söyledi.

Ayağa kalkıp yürümeye başlayan sanatçının, eşi Haluk Bilginer ile sık sık bebek odasına giderek kızlarını sevdiği, ona süt verdiği öğrenildi. Aşkın Nur Yengi ile Nazlı bebeğin salı günü tabuncu olması beklenirken, ünlü şarkıcının hastane yetkililerine eve gönderdikleri havalı yatağı aldırmalarını rica ederek, "Ben çıkmadan o yatağı evden aldırtırsanız çok sevinirim. O yatağın yüzünü bile görmek istemiyorum" dediği ifade edildi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!