Europa Galante'den barok ezgiler

Güncelleme Tarihi:

Europa Galanteden barok ezgiler
Oluşturulma Tarihi: Nisan 26, 2006 15:28

Günümüzün en iyi barok müzik topluluklarından biri olarak kabul edilen Europa Galante, 29 Nisan'da İş Sanat’ta şef- solist Fabio Biondi yönetiminde bir konser verecek. Corelli, Vivaldi, Telemann ve Geminiani’nin eserlerinden oluşan bir repertuarın seslendirileceği konser saat 20:00'de başlıyor.

Haberin Devamı

Otantik enstrümanlarla barok ve klasik repertuarın seslendirilmesinde uluslararası müzik dünyasının dikkatini yeni ve kusursuz İtalyan yorumuna çekmek üzere 1989 yılında Fabio Biondi tarafından kurulan Europa Galante kısa zamanda uluslararası üne kavuştu ve yaptığı kayıtlarla, “Premio Cini”, “Choque de la musique”, “Diapason d’Or”, “Prix du Disque” gibi ödüllere layık görüldü.  La Scala, Santa Cecilia Akademisi, Musikverein, Lincoln Center ve Sydney Operası başta olmak üzere dünyanın başlıca bütün konser salonlarında konserler veren topluluk klasik müzik dinleyicilerini kendine hayran bırakıyor.

Haendel ve Vivaldi’nin “Bajazet” operaları ve Alessandro Scarlatti’nin oratoryolarından 17. yüzyıl enstrümantal bestelerine kadar uzanan geniş bir repertuara sahip olan topluluk, 18. yüzyıla ait İtalyan operalarını keşfetmek için yaptığı özel çalışmalarla unutulmaya yüz tutmuş bir dönemi tekrar canlandırıyor.

Haberin Devamı

Biletler
1. Kademe: 60 YTL
2. Kademe: 50 YTL
3. Kademe: 40 YTL
İndirimli: 30 YTL

İş Sanat Kültür Merkezi, İş Kuleleri, Levent
İş Sanat Ana Gişe Tel: 212 316 10 83

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!