Estetik olmadım raporlarım var

Güncelleme Tarihi:

Estetik olmadım raporlarım var
Oluşturulma Tarihi: Nisan 13, 2011 00:00

Nur Aysan’dan geçtiğimiz hafta boşanan borsacı Murat Aysan ile eski eşi Belda Tolgay arasında sular durulmuyor.

Haberin Devamı

BU MUTLULUK MAZİ OLDU (FOTO-GALERİ)

Tolgay, estetiğe 30 bin TL harcadığını iddia eden eski eşine, “Elimde, estetik yaptırmadığıma dair raporlar var” diye yanıt verdi.

“MUHTEŞEM Yüzyıl”ın Mahidevran’ı Nur Aysan, 2008 yılında evlendiği borsacı Murat Aysan’dan geçtiğimiz günlerde boşandı. Ayrılığın ardından ortaya çıkan Murat Aysan’ın eski eşi ve çocuğunun annesi Belda Tolgay, çift hakkında çarpıcı bir iddia ortaya attı. Tolgay, eski eşinin kendisine ve çocuğuna nafaka ödememek için Nur Aysan’dan boşandığını öne sürdü. Tolgay’ın iddiasını yalanlayan Murat Aysan, “Estetik ameliyatlarına en az 30 bin lira harcamış birinin rızkıyla nasıl oynuyorum, bilemiyorum. Kendisi A.S. isimli biriyle imam nikâhıyla evli ama hâlâ bizimle uğraşıyor. Estetiğe çok para harcıyor, aylık kredi kartı harcaması bile 6 bin lirayı buluyor. Bu açıklamaları yaparak şöhret olmaya çalışıyor” dedi.

Haberin Devamı

Kredi kartı bile kullanmam

Belda Tolgay ise estetik yaptırmadığını raporlarla kanıtlayabileceğini söyledi: “Elimde, estetik yaptırmadığıma dair raporlar var. Ben kredi kartı bile kullanmam. Madem Murat Bey bunları iddia ediyor, o zaman hepsini belgelerle kanıtlasın. Hakkımda asılsız şeyler söylemiş. A.S. adlı biriyle imam nikâhlı olduğumu iddia etmiş, ben öyle birini tanımıyorum. Hayatımda kimse yok. Benim ikisiyle de uğraştığım yok. Hatta evlendiklerinde kendilerine mutluluklar bile diledim. Beni karalamaya çalışıyorlar. Ünlü olmak gibi bir niyetim de yok. Ünlü olmak istesem, davet edildiğim şov programlarına çıkardım. Aldığım tüm nafaka oğluma gidiyor. Ben, oğlum için mücadele veriyorum.”

Benden mal kaçırıyorlar

Belda Tolgay, Murat Aysan’dan boşandıktan sonra kendisine yoksulluk nafakası, oğulları Doruk’a da iştirak nafakası bağlandığını ifade etti. 4 bin 200 TL nafaka bağlanan Tolgay, Murat Aysan’ın bu nafakanın kaldırılması için geçtiğimiz ay dava açtığını söyledi: “Murat Bey, nafaka ödememek için açtığı davada ‘Mallarımın yarısını Nur’a verdim, maddi durumum çok kötü’ diyebilmek için Nur Aysan’dan boşandı. Benden mal kaçırıyorlar. İş bulabilsem, Murat Bey’den nafaka istemeyeceğim.”

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!