Esra Erol’da Nevruz'u şoke eden sürpriz!

Güncelleme Tarihi:

Esra Erol’da Nevruzu şoke eden sürpriz
Oluşturulma Tarihi: Şubat 24, 2016 19:17

ATV ekranlarında yayınlanan Esra Erol’da programının popüler gelin adayı Nevruz hanıma, red edemeyeceği bir sürpriz ile gelen talibi Nevruz hanımın yüzünde güller açmasına sebep oldu. Esra Erol'da Nevruz hanım talibine ne cevap verdi? Detaylar haberimizde.

Haberin Devamı

ATV'nin ilgiyle takip edilen izdivaç programı Esra Erol'da iddialı gelin adayı Nevruz Hanım halen kendisine bir eş bulamadı. Gelen tüm taliplerine 'Hayır' cevabı veren Nevruz Hanım'ın bugün gelen talibi ise Ergün Bey'di. Ergin Bey, Nevruz Hanım'ın karşısına sürpriz bir hediye ile çıktı.

Programda sürekli hediye kabul etmediğini söyleyen gelin adayı Nevruz hanımın bugün gelen talibi Ergün bey, Fenerbahçe atkısı ile geldi. Fenerbahçe’ye olan tutkusunu dile getiren Nevruz hanım, bu defa hediye kabul etmeme kuralını bozdu. İlk önce hediyesini Esra Erol’a vermek isteyen Nevruz hanım, Esra Erol’un atkıyı kabul etmemesi üzerine kendisi kabul etti. Böylece hediye kabul etmeme kuralını da bozmuş oldu.

Esra Erol’ un sunumu ile gerçekleşen ve canlı olarak yayınlanan programın gelin adayı Nevruz hanım, hediyeye sevinse de talibi Ergün beye ''hayır'' dedi. Nevruz hanımın her talibinde olduğu gibi bu talibine de hayır demesi stüdyodaki diğer gelin ve damat adaylarından da tepki gördü. Gelen her talibe hayır cevabını veren, Tarkan’ın gelmesini istediğini söyleyerek olay yaratan Nevruz hanıma büyük tepki gösterildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!