Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 17. Bölüm Fragmanı izle

Güncelleme Tarihi:

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 17. Bölüm Fragmanı izle
Oluşturulma Tarihi: Aralık 29, 2015 20:41

TV ekranlarının fenomen dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 17. yeni bölümü ile bu akşam izleyecilerini yine ekranları başına kilitleyecek. Hızır'ın intikam planları kurduğu Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin 17. bölümünde neler olacak? İşte; Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 17. Bölüm Fragmanı...

Haberin Devamı

Salı akşamlarının vazgeçilmez dizisi haline gelen, başrollerini Oktay Kaynarca ve Deniz Çakır'ın paylaştığı Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 17. yeni bölüm yine heyecan dolu ve nefeslerin tutulacağı bir bölüm ile izleyicilerin karşısında.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 17. yeni bölüm'de Hızır aralarında dolaşan sırtlanın Mahmut olduğunu öğrenecek mi? Hızır, Nazlı'nın bebeğini Meryem'e verecek mi?, Kardeşi Mahmut'un bıçakladığı Selim ölecek mi? Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 17. Bölüm Fragmanı...

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ 17. BÖLÜM FRAGMANI

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 17.Bölümde Neler Yaşanacak?

Mahmut'un haince kurşunuyla vurulan Şahin Ağa'nın intikam ateşi herkesi sarar. Hızır Çakırbeyli için faili bulmak hiç de kolay olmayacaktır. Bu durum parasına el konulan Sibiryalı Kartal'dan şüphelenilmesine sebep olur.

Haberin Devamı

Parayı eşit bölüştürülmesini talep eden masa üyeleri Hızır'ın ikna edici tavrından sonra bu fikirlerinden vazgeçerler. Ünal Kaplan ise geri adım atmaz. Artık mesele para meselesi olmaktan çıkıp, Ünal ve Sibiryalı'nın şahsi hesaplaşmasına döner.

Diğer taraftan öldü sanılan Mahmut planlarını uygulamaya devam eder ve artık sıra ağabeyi Selim'e gelmiştir. Meryem Çakırbeyli ve ev ahalisi de doğumu yaklaşan Nazlı'nın akıbetini tartışmaktadırlar. Her ne kadar Hızır bu benim kararım dese de kadınlar kendi arasında bir karar verir ve Mübeccel Nazlı'yı ziyaret eder. Hamile olduğunu öğrendiği günden beri yüzü gülmeyen Nazlı'nın kafası iyice karışır.

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ 16.BÖLÜM FRAGMANI

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 16.Bölümde Neler Yaşandı?

Meryem'in tutukluluk günleri sona erer. Hızır Çakırbeyli bu ayrılıkla karısına duyduğu sevginin ne kadar güçlü olduğunu bir kez daha anlar. İçerde geçirdiği zaman Meryem'e çok şey katmıştır. Hayatına kaldığı yerden değil bambaşka bir sayfadan başlar. Çakırbeyli Ailesi birbirine daha fazla kenetlenir.

Meryem özürlüğüne, ailesine kavuşurken Nazlı yalnızlığına mahkum olur. Onu avutan şey ise çok yakında kucağına alacağı bebeğidir. Sibiryalı Hızır'ın el koyduğu paraları geri ister; fakat masanın üyeleri paraların iade edilme fikrine itiraz eder. Bu itirazların arkasında Ünal Kaplan vardır.

Haberin Devamı

Hızır'ın devletle uzlaşma yoluna gitmesinden hoşlanmayan Ünal, Şahin Ağa'nın da bu işte parmağı olduğunu düşünür. Mahmut'un yaşadığını da öğrenen Ünal Kaplan bu durumu lehine çevirir. Ünal'ın ölü tetikçisi Şahin Ağa'yı vurarak eylemlerini başlatır.

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ 18.BÖLÜM FRAGMANI

BAKMADAN GEÇME!