Eskisinden de güzeller

Güncelleme Tarihi:

Eskisinden de güzeller
Oluşturulma Tarihi: Ocak 16, 2008 17:25

Haberin Devamı

Herkes iki ay önce doğum yapan Milla Jovaviç'in bir daha asla eski haline geri dönemeyeceğini düşünüyordu ama ünlü modelin geçtiğimiz gün Los Angelas sokaklarındaki görüntüsü herkesi şok etti. Hamileliğinde tam 30 kg alan Jovaviç, doğum sonrası hiç de özel olmayan bir diyet ve egzersiz programıyla eski kilosuna kavuşmuş. Diyetinde sabahları greyfurt suyu ve 1 dilim kepek ekmeği, öğle; iki parça bonfile ve salata, akşamları ise sadece meyve salatasına yer veren ünlü model, aralarda bol su içtiğini söylüyor.

Kate Moss, her ne kadar yapı olarak zayıf olduğunu söylese de o da ilk zamanlar eski formuna kavuşmanın bu kadar zor olduğunu beklemediğini söylüyor. Kate eski formuna dönmesinin sırrrını bol bol egzersiz yapmasına ve su içmesine bağlıyor.

Haberin Devamı

Hamileliğinde sadece 16 kg alan Liz Hurley ise diyeti boyunca bol bol ananas yemiş ve günde 3 km yürümüş.

Doğumdan sonra eskisinden bile daha güzel bir karına kavuşan ünül şarkıcı Gwen Stefani ise günde 200 tane mekik çekmiş ve bu alışkanlığına hala devam ediyor.

Doğumundan sadece iki ay sonra Victoria Secret defilesine çıkan Heidi Klum ise vücudundaki ödemi atmak için meyve çaylarından yararlanmış.

Fotoğraflar için tıklayın!

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!