Eski eşi dünyaları kopardı

Güncelleme Tarihi:

Eski eşi dünyaları kopardı
Oluşturulma Tarihi: Eylül 24, 2010 10:45

Matraş Deri’nin veliahtı Emre Matraş’tan boşanan Hale Matraş’ın Türkiye’de bugüne kadar görülmemiş bir anlaşmayla değeri milyon dolarları aşan mal ve para aldığı ortaya çıktı.

Haberin Devamı



Bir dönem pop şarkılarıyla da tanınan Matraş Deri’nin veliahtı Emre Matraş, geçtiğimiz günlerde manken Yeşim Erçetin ile dünyaevine girdi. Ancak genç işadamının eşi Hale Matraş’ın, kocasından boşanmak için benzeri bugüne kadar görülmemiş bir anlaşma yaptığı ve ünlülerin avukatı Leman Özkan’ın müthiş hukuk mücadelesiyle değeri milyon dolarları aşan bir servet aldığı ortaya çıktı. Vatan gazetesinden Gülşen Yüksel'in haberine göre; işte Fatih Adliyesi’nde boşanan Hale Matraş’ın avukatı Leman Özkan aracılığıyla eski eşinden aldığı ve alacakları:  

- Aylık 5 bin Amerikan doları yoksulluk nafakası.(Her yıl yüzde 25 artırılacak)  

- Müşterek çocuklar, Esen ve Esin Matraş için ayrı ayrı aylık 2,500’er Amerikan Doları.

Haberin Devamı

- Acarkent-Beykoz İstanbul’da davacının tercih edeceği 1 adet B tipi villa veya 1 milyon dolar.

- Manevi tazminat bedeli olarak 2010 model davacının tercih edeceği 1 adet Rangerover marka araç ya da 120 bin euro.

- Hale Matraş’ın tercih edeceği bir şirketten özel sağlık sigortası. Aylık ödemeler dahil olmak üzere tüm ödemeleri sürekli olarak davalı tarafca ödenecek.

- Hale Matraş’ın tercih edeceği bir şirketten özel emeklilik sigortası.

- Hale Matraş’ın tercih edeceği bir şirketten hayat sigortası.

- Hale Matraş adına alınacak gayrımenkuller, araçlar ve benzerlerinin tüm sigortaları davalı tarafından yatırılacak olup tüm sigorta giderleri ve vergiler davalı tarafca karşılanacak.

- Hale Matraş adına kayıtlı olan kredi kartlarının borçlarının tamamı olan 35,000 TL’si davalı tarafından defaten ödenecek.

- Davalı Emre Matraş’ın müşterek çocukaları halen ... kolejine devam ettiklerinden okul masrafları, servis, yemek, kırtasiye, kitap üniforma, eşofman, okulca her öğrenci için belirlenen matbu öğrenim giderleri üniversiteyi bitirene kadar karşılanacak.

- Çocukların sosyal gelişimleri için tüm masrafların davalı tarafından karşılanacak, eğitim masraflarına ilaveten özel ders, kurs, dershane ücretleri ödenecek.

Haberin Devamı

- Çocukların kullanımına tahsis edilmek üzere Hale Matraş tarafından tercih edilecek bir araç. Bu araç 3 yılda bir yenilenecek. Aracın masraflarının tamamı davalı tarafından karşılanacak, aracı kullanacak şoförün maaş, sigorta, yol, yemek vb. tüm giderleri davalı tarafından ödenecek.

- Müşterek çocukların davacı ile veya ayrı olarak geçirecekleri tatillerin masrafları 3,000 Amerikan Doları olarak karşılanacak.

- Çocukların kullanacağı ayrı ayrı faturalı 2 adet GSM cihazı alınacak, aylık faturaları ödenecek.

- Çocuklar için Hale Matraş’ın tercih edeceği şirketten özel sağlık sigortası, özel emeklilik sigortası ve hayat sigortası.

- Hale Matraş ve müşterek çocukların ikamet ettikleri konutta 2 adet hizmetçinin aylık maaşları, sigorta, prim,ve masrafları.

Haberin Devamı

- Davacı ve müşterek çocukların oturduğu konutun sabit giderleri için aylık 2,000 TL, mutfak giderleri için aylık 3,000 TL.

Yeşim Erçetin “Sence” isimli albümünün fotoğrafları için eşi Emre Matraş ile objektif karşısına geçti. “Victoria-David Beckham çifti gibi poz verdik” diyen çift iddialı pozlarıyla dikkat çekti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!