Eşimle yine geleceğim

Güncelleme Tarihi:

Eşimle yine geleceğim
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 29, 2010 09:19

Haberin Devamı

Eşimle yine geleceğim                     


Eşim ve çocuğumla yine geleceğim

Maçka Residences Interior Design by Armani/Casa projesinin tanıtımı için Çırağan’da bir davet düzenlendi. Davetin flaş ismi ünlü manken Karolina Kurkova’ydı.

Kurkova, “Türkiye ve İstanbul’u çok beğendim. Bu sefer iş için geldim ama en yakın zamanda kocam ve çocuğumla yine geleceğim” dedi. Davete, Eda Taşpınar, Bora Kozanoğlu, Kaya Çilingiroğlu-Feraye Tanyolaç, Celal-Şebnem Çapa, Can Ateş-Selin Ortaçlı, Gündüz-Sevgi Gedikoğlu, Güler Yiğit-Halil Değer, Erol Aksoy gibi ünlü isimler katıldı.


Art niyetli partiler

The Sofa Hotel ve Mariachi, sanat ve eğlenceyi bir arada sunarak bu akşam ‘art’ niyetlileri ikinci kez buluşturuyor. Her seferinde farklı bir konseptle ger-çekleşen ‘Art Niyetli Mariachi Partileri’nin ikincisi Andy Warhol’a ait simgeleşmiş imajlarla, eğlence düşkünlerine Sofa’nın teras katı Art 8 Lounge’da ev sahipliği yapacak.

300 parçalık
koleksiyon

Haberin Devamı

‘Yaz Müzayedesi’, 12 Haziran’da İstanbul Conrad Hotel’de düzenlenecek. Hakan Bali ve Serkan Bali’nin sahibi olduğu Bali Müzayede’nin sanatseverler için hazırladığı yaklaşık 300 parçalık koleksiyonda Türk ve dünya resminin ünlü imzaları yer alıyor. Müzayedede satışa sunulacak eserler, Bali Müzayede’nin Beşiktaş’taki sergi salonunda 3 Haziran’a kadar görülebilir.

OTEL MÜŞTERİLERİ ÇOK BEĞENDİ

Çapamarka’nın merakla beklenen kabare kulübü Nahide Motel, önceki akşam açıldı. Açılışta sahneye çıkan İbrahim Tatlıses, pop şarkıları seslendirdi.

Nahide’nin yüzü Nilgün Belgün’ün ağırladığı konuklar arasında Elif Dürüst, Gül Dürüst, Serra Merzeci, Ahu Aysal, Selma Türkeş, Nur Yerlitaş, Cem Lokmanhekim, Nükhet Duru ve Sibel Tüzün gibi ünlü isimler vardı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!