Eşimin çıplak resimleri var

Güncelleme Tarihi:

Eşimin çıplak resimleri var
Oluşturulma Tarihi: Eylül 19, 2007 10:12

İhanet olayında yeni gelişmeler. Şimdi de Songül Öden'in çıplak resimleri ortaya çıktı.

Haberin Devamı

 

Eşim bir deniz anasıymış

Songül Öden ve Canberk Uçucu arasındaki ihanet tartışması  her geçen gün daha da karmaşıklaşıyor. Vatan'a konuşan  Canberk Uçucu, eşinin çıplak fotoğrafı olduğunu söyledi.

Eşinin paragöz bir kadın olduğunu da söyleyen Uçucu " Daha önce karımı korumak adına hiçbir şey söylemedim. Ama bugün  öğrendim ki eşim babamın bana satın aldığı 500 bin dolar değerindeki Nişantaşı’ndaki evi benden habersiz apar topar satmış. Benim eşim bir deniz anasıymış. BMW marka arabam da eşimin abisi tarafından alındı. Evimi satması inanın bana mutluluk veriyor. Çünkü gerçekten bir deniz anasından kurtuldum" dedi.

Haberin Devamı

Çıplak resimleri var

Eşinin çıplak fotoğrafının bulunduğunu söyleyen Uçucu" Biri bana gönderdi. Songül telefonunu açmadığı için soramadım. Ama şimdi anlıyorum ki Songül adil ve dürüst bir insan değilmiş. Evliyken ihanete uğradığımı düşünüyorum. Ben eşime Kıvanç’ın kucağına oturduğu fotoğrafları sordum o da bana ‘çekimlerden’ dedi. Bende inandım.  Ama o fotoğraflar dizide hiç yayınlanmadı" dedi.

Kıvanç ile birlikteydi

Eşinin dizi boyuncu Kıvanç Tatlıtuğ ile birlikte olduğu düşündüğünü belirten Uçucu " O adam benim evime girmek için yalvarıyordu. Hatta eşime ’Canberk beni neden eve almak istemiyor’ demiş. Bunları daha fazla anlatmak istemiyorum. Ama büyük bir ihtimalle birlikteler. Kıvanç’a ulaşmaya çalışıyorum ulaşamıyorum, karıma ulaşmaya çalışıyorum ama ulaşamıyorum. Bu noktadan sonra onların birlikte olduğunu düşünüyorum. Bunu nasıl kanıtlayacağımı bilmiyorum. Elimde dizide yayınlanmayan ikisinin birlikte çektirdiği fotoğraflar var. Hırs ve tırmanmak için her şeyi yapabilen bir insan. O fotoğrafta hayatınız boyunca güvendiğiniz her şeyin üzerinize tuğla gibi yıkılması var" dedi.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!