Ertan Saban ve Ebru Özkan çifti evleniyor mu?

Güncelleme Tarihi:

Ertan Saban ve Ebru Özkan çifti evleniyor mu
Oluşturulma Tarihi: Mart 15, 2016 12:10

Ekranların sevilen dizisi Paramparça’da ‘Dilara’ karakterini canlandıran Ebru Özkan, Kurtlar Vadisi dizisinde ‘Gölge’ karakterine hayat veren Ertan Saban ile dünya evine giriyor. Peki; Ebru Özkan kimdir?, Ertan Saban kimdir? Detaylar haberimizde…

Haberin Devamı

Geçtiğimiz günlerde Nurgül Yeşilçay ve Erkan Petekkaya arasında geçen diyaloglar ile gündemden düşmeyen Paramparça dizisinin Dilara’sı Ebru Özkan, Kurtlar Vadisi dizisi ile adından söz ettirmeyi başaran Ertan Saban ile evleniyor. İşte detaylar…

Uzunca bir süredir ilişkilerini saklayarak gözlerden uzak bir şekilde sürdüren çift, ilişkilerini nikah masasına taşımaya hazırlanıyor.

Yaz Başında Evleniyorlar!

İddialara göre Cihangir’de birlikte yaşayan çift, nikah masasına oturmak için Ebru Özkan’ın dizisinin bitmesini bekliyor. Dizi biter bitmez nikah masasına oturacak olan Ebru Özkan ve Ertan Saban yaz başında evlenmeyi planlıyor.

Ertan Saban ve Ebru Özkan çifti evleniyor mu

Haberin Devamı

Ebru Özkan Kimdir?

Paramparça dizisinden de tanıdığımız, ünlü oyuncu Ebru Özkan, 18 Kasım 1978 tarihinde, Ankara’da dünyaya geldi.

Ankara Üniversitesi Dil Tarih ve Coğrafya Fakültesi mezunu olan oyuncu, bir çok dizi ve sinema filminde oynamış, aynı zamanda modellikte yapmıştır. Fakülteyi bitirmesinin ardından oyunculuğa başlayan Özkan’ın ilk oynadığı film; Kabuslar Evi:Bir Kış Masalı’dır.

Ebru Özkan’ın oynadığı filmler arasında; Paramparça, Not Defteri, hayatımın Rolü, Anneler İle Kızları, Hanımın Çiftliği, Çınar Ağacı, Güldünya, Kara İnci, Gözyaşı Çetesi, Kabuslar Evi:Bir Kış Masalı yer almaktadır.

Ertan Saban ve Ebru Özkan çifti evleniyor mu

Ertan Saban Kimdir?

Ünlü oyuncu Ertan Saban, 4 Aralık 1977 tarihinde, Makedonya’da dünyaya geldi. Saban, uzun yıllar kardeşi Erman Saban ile birlikte Makedonya Türk Tiyatrosu'nda çeşitli oyunlarda sahneye çıktı. Daha sonra Türkiye’ye gelerek oyunculuğa başladı.

Saban, Sultan Makamı, Sağır Oda, Savcının Karısı, Elveda Rumeli, Sakarya Fırat adlı dizilerde ve Gölgesizler, Başka Semtin Çocukları adlı sinema filmlerinde rol aldı.

En son Ali Atay'la beraber “Mutlu Ol Yeter” adlı dizide rol almaktaydı. Sanatçı şu anda “Kurtlar Vadisi Pusu” dizisinde “Gölge” karakterini canlandırmaktadır.

Haberin Devamı

Ünlü oyuncu Ertan Saban, 2008 yılında, “Başka Semtin Çocukları” filmiyle, 4. Kaunos Altın Aslan Film Festivalinde “En İyi Erkek Oyuncu Ödülünü” almıştır.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!