Erken rezervasyonla balayı tatili yüzde 20 indirimli

Güncelleme Tarihi:

Erken rezervasyonla balayı tatili yüzde 20 indirimli
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 05, 2008 00:00

Tur operatörleri, yazın yaklaşmasıyla düğün ve balayı telaşı başlayan çiftlere, rezervasyonlarını erkene alarak, daha hesaplı tatil yapma tavsiyesinde bulunuyor.

Jolly Tur Satış Müdürü Murat Kuduzcu, erken rezervasyon döneminin evlenecek çiftler için avantaj oluşturduğunu söyledi. Düğün tarihini belirleyen çiftlerin balayı kararlarını genellikle nisan, mayıs aylarında aldıklarını belirten Kuduzcu, yaz aylarında balayı çiftleri için yüzde 10 indirim uygulanırken, bu dönem rezervasyon yaptıranların "erken rezervasyon uygulaması" dolayısıyla yüzde 20-25 oranında indirimden yararlanacaklarını belirtti. Kuduzcu, bunun daha avantajlı tatil imkanı yarattığını ifade ederek, düğün tarihini saptayan çiftlerin balayı rezervasyonlarını şimdiden yapmaları tavsiyesinde bulundu. Kuduzcu, otellerin erken rezervasyon döneminde bile balayı çiftlerinin taleplerine göre oda süsleme, şampanya, odaya özel kahvaltı, özel akşam yemekleri gibi "çiftlere özel uygulama" yapabildiğini dile getirdi.

ETStur Yurtiçi Operasyon Müdürü Suat Özbek de erken rezervasyon kampanyalarının devam ettiğini hatırlatarak, "Erken rezarvasyon avantajıyla, balayı indirimini birleştirmek çiftlere cazip alternatifler sunuyor" dedi. ETS’nin çiftlere 10 değişik balayı alternatifi hazırladığını belirtti. ETS’nin bugüne kadar çiftlere yüzde 25 oranında uyguladığı özel balayı indiriminin, ay sonuna kadar yüzde 20 oranıyla süreceğini bildirdi. "Yurtiçinde gecelik kişi başı 180-550 YTL, Seyşeller, Maldivler, Bali, Langkawi Phuket gibi yurtdışındaki tatil merkezleri için de bin ile 2 bin 500 Euro civarında fiyatlar sunuyoruz" dedi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!