Erkeklere güvenmiyor

Güncelleme Tarihi:

Erkeklere güvenmiyor
Oluşturulma Tarihi: Kasım 05, 2008 00:00

Skandallar kraliçesi Paris Hilton, erkeklerden yana şansının olmadığını açıkladı. Paris’e göre erkekler onunla şöhreti ve parası için ilgileniyor.

Haberin Devamı

Paris Hilton fotoğrafları - 1

Paris Hilton fotoğrafları - 2

Paris Hilton İstanbul'da

Paris Hilton birlikte olduğu birçok erkek arkadaşının kendisiyle onu sevdikleri için değil, parası ve ünlü olma isteği için birlikte olduklarını açıkladı. İngiltere’de News Of The World’e röportaj veren Paris Hilton, erkeklere olan güvenini yitirdiğini şu sözlerle dile getirdi: "Erkekler benimle ya param yüzünden, ya da yanımda gözüküp ünlü olmak

/images/100/0x0/55ea0eaaf018fbb8f8683fb6
istediklerinden birlikte oldular. İşte bu yüzden artık onlara güvenemiyorum. Ama Benji farklı... O beni ben olduğum için seviyor."

Paris Hilton sözlerinde haklı aslında. Paris’in eski erkek arkadaşı Rick Salomon, birlikte geçirdikleri bir geceyi kasede almıştı. Daha sonra Salomon kaset üzerindeki haklarını bir internet sitesine satmış ve kaset de sonunda

"One Night in Paris" (Paris’te Bir Gece) ismiyle satışa çıkarılmıştı. Bütün bu olaylar yüzünden Paris Hilton, Salomon’a 17 milyon sterlin yani yaklaşık 45 trilyon liralık dava açmıştı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!