Erkekler ne ister?

Güncelleme Tarihi:

Erkekler ne ister
Oluşturulma Tarihi: Aralık 25, 2007 16:14

Hoşlandığın bir erkeği elde etmenin çok zor olacağını sanıyorsan yanılıyorsun! Taktiklere geçmeden önce onları daha yakından tanıyıp, bir kızdan ne istediklerini öğrendin mi, işin umduğundan da kolay olacak.

Haberin Devamı

 

 

 

Özgür olmak ister

 

Her ne kadar ilişkinin ilk zamanlarında seni elde etmek için devamlı arayıp sorarak ne kadar ilgili biri olduğunu göstermeye çalışsa da, erkeklerin çoğu zamanla bundan sıkılır. Vaktinin çoğunu senin yerine arkadaşlarıyla birlikte geçirmeyi tercih eder. Onlarla futbol maçı seyreder, arabalar hakkında geyik yapar, hatta alışverişe bile çıkar.

Ne yapmalısın?Ondan çok hoşlandığından her an birlikte olmak istemen çok normal. Ama bu çok da sağlıklı sayılmaz. Sonuçta ikiniz de farklı insanlarsınız ve vakit geçirmekten hoşlandığınız daha bir sürü arkadaşınız var. Eğer üzerine fazla düşer ve başka şeyler yapmak istediğinde buluşmaya zorlarsan, onu kendinden uzaklaştırabilirsin. Bırak, arkadaşlarıyla gezip dolaşsın, ne var bunda? İnan böyle olunca birbirinizi çok daha fazla özleyeceksiniz.

 

Haberin Devamı

Pohpohlanmak ister

Yaptığı bir işte başarısız olsa bile, koltuklarını kabartacak bir-iki güzel sözle hemen havaya girmeyen erkek var mıdır? Hatta işi o kadar abartılar ki, güzel sözcüklerin sadece bir kompliman olduğunun farkına bile varmazlar. Eh, doğal olarak böyle davranan kızlar, onlar için her zaman bir numaradır. Özellikle de arkadaşlarının yanında!

 

Ne yapmalısın? Bundan yararlanmalısın tabii ama işi fazla abartmadan! Yoksa senden hep aynı tavrı bekleyebilir. Bir-iki kez arkadaşlarının yanında onun ne kadar muhteşem bir erkek olduğunu söylersen, yelkenleri suya indirecektir!

 

Flört etmeyi sever

 Biz kızlar, biriyle ilgilendiğimiz zaman onu hayatımızın merkezine koyarız ama erkekler maalesef öyle değil! Onlar her zaman flört etmeyi severler ve başka kızların dikkatini çekmekten zevk alırlar.

Ne yapmalısın? Sadece biraz sabır! Onu göz hapsine alıp, bakışlarını denetlersen, anında senden uzaklaşır! Bu durumda tek yapman gereken, son derece umursamaz davranman ve ona her konuda güvendiğini göstermen. Bak, bir anda nasıl çevrende pervane olacak!

 

Haberin Devamı

 Kız arkadaşının güçlü olmasını ister

Erkekler her ne kadar “kız gibi kız”lardan hoşlansa da mızmız, beceriksiz, kendi işini kendi göremeyen tiplerden pek haz etmezler. Güçlü, ayakları yere basan ve gerektiğinde erkek gibi sohbet eden kızlara taparlar. Böyle kızların kendilerine ihtiyaç duyduğunu hissetliklerinde daha bir havaya girerler!

Ne yapmalısın? Böyle biri değilsen, zorla olamazsın ama en azından bazı hoş olmayan özelliklerini törpüleyebilirsin. Her dakika bir şeylerden şikayet edeceğine onunla sınırlı bilginle de olsa futbol muhabbetine girebilirsin mesela! Tabii diğer favori konusu otomobilleri de ihmal etmemen gerek! İnternetten yapacağın kısa bir araştırmayla, sevdiği otomobil modelleri konusunda engin bilgiler edinip, sohbet sırasında aralara sıkıştırırsan, sana tapacaktır!

 

Haberin Devamı

 

 

 

 

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!