Erkek modasının rüya takımı

Güncelleme Tarihi:

Erkek modasının rüya takımı
Oluşturulma Tarihi: Ekim 17, 2006 00:00

People Dergisi, 2006 yılının en iyi giyinen ünlü erkeklerini, okurlarının oylarıyla seçti. Bu oylamanın farklı bir özelliği var. Oylamada giyim tarzları ayrı ayrı değerlendirildi. İşte erkek modasının rüya takımı:

Tepeden tırnağa tek renk

Oscar’lı aktör George Clooney, tam bir tek renk tutkunu. Elbisesinin içine farklı renkte bir gömlek giymek ona ters geliyor. Sadeliğin gücüne inanıyor.

Ceket ve jeans kardeşliği

Futbolun pop starı David Beckham, jean üzerine ceket giymeye bayılıyor. Bu modern tarz sporcu kimliğini de ön plana çıkarıyor.

En iyi trend giyinen

Justin Timberlake, erkek modasının sıkı bir takipçisi. Özellikle ince gösteren modelleri tercih ediyor. Trendleri takip etmekten asla vazgeçmiyor.

Kat kat giyinme ustası

Hollywood’un parlayan yıldızı Orlando Bloom kat kat giyinmeyi seviyor. Üstelik bu tutkusu hiç sırıtmıyor. Moda editörleri onu en iyi kat kat giyinen kişi seçti.

Renkleri en iyi o kullanıyor

Jamie Foxx, renkler konusunda uzman. Takım elbiselerinde parlak kırmızı bir cep mendilinin çok şeyi değiştirdiğinin farkında.

Yeni James Bond Daniel Craig iyi dikilmiş bir takım elbisenin gücünü çok iyi biliyor. Cool aktör, terzi yapımı takım elbiselerin uzmanı kabul ediliyor.

En iyi kaygısız giyinen

Farklı kıyafetlerden uyum yaratmak aslında bir sanattır. Genç aktör Jake Gyllenhaal bu modanın en başarılı uygulayıcısı seçildi.

Aksesuvarların efendisi

Colin Farrell, spor giyimini tamamlayan aksesuvarlardaki doğru tercihleriyle büyük övgü alıyor. Başarılı aktör, deri kasket ve deri bileklikle yarattığı eşsiz uyumla en iyi aksesuvar kullanan erkek seçildi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!