Erbil, "Fazıl Say'a şeflik yaparım"

Güncelleme Tarihi:

Erbil, Fazıl Saya şeflik yaparım
Oluşturulma Tarihi: Aralık 30, 2007 00:00

Fazıl Say'ın "Türkiye'den gideceğim" sözlerine yorum getiren Erbil, "Türkiye ne günler gördü de kimse bırakıp gitmedi" dedi.

Haberin Devamı

Fazıl Say'ın "Türkiye'den gideceğim" sözlerine yorum getiren Erbil, "Fazıl Say Türkiye'yi terk edip bir yere gidemez. Bu Türkiye ne günler gördü de kimse bırakıp gitmedi" dedi.
“Aşkım Aşkım” dizisi yedi yıl aradan sonra aynı kadroyla tekrar ekranlarda. Yapımcılığını Yağmur Ajans’ın , yönetmenliğini Nursan Esenboğa’nın yaptığı, senaryosunu Tayfun Güneyer’in yazdığı, başrollerinde; Emel Sayın, Mehmet Ali Erbil, Doğa Rutkay, Günay Karacaoğlu, Ayumi Takano, Yeliz Yeşilmen, Hakan Bilgin oynadığı dev

Erbil, Fazıl Saya şeflik yaparım
oyuncu kadrosuyla ve yeni bölümleriyle; “AŞKIM AŞKIM” seyircisiyle buluşuyor. Tem stüdyolarında gerçekleşen çekimlerde düzenlenen  basın toplantısında Erbil, esprileriyle oyuncuları kahkahaya boğdu.
Erbil, “7 yıl aradan sonra tekrar aynı kadroyla çekiyoruz. Bir tek aşçımızda değişiklik var. Birde benim Çarkıfelek programım başlayacak. Bizim programı seyredip formatı değiştirmişler. Hostesliği de ünlü model yapacak. Dizimiz eski heyecanıyla devam edecek. İzleyiciler, özledikleri komedi dizisini bıraktıkları yerden gülmeye devam edecek" diye konuştu.
Cekimlerde orkestra şefi olan Erbil, Fazıl Say'a taş attı. Erbil "Fazıl Say gelsin yöneteyim. Bizde solfej okuduk gelsin bir şef görsün. Kimse Türkiye’yi terk etmez. Türkiye ne günler gördü kimse bırakıp gitmedi oda gitmez" dedi.
Çok heyecanlı olduğunu belirten Emel Sayın “Uzun bir aradan sonra tekrar aynı kadroyla çekilen bir dizi olmadı diye hatırlıyorum. 24 sene önce Mehmet Ali Erbil ile "Neşeyi Muhabbet” adlı bir müzikal tanışmıştık ve çalıştık. Sonra “Aşkım Aşkım” dizisi şimdi gene aynı diziyle devam ediyoruz.” dedi.
7 yıl önceki haline dönmek için kilo verdiğini anlatan Doğa Rutkay, “Aşkım Aşkım” dizisini çekerken 2001 yılıydı. O zaman 23 yaşındaydım. Şimdi 29 yaşındayım ve hala üniversite öğrencisini oynamaya çalışıyorum. O yüzden daha bir zayıflayıp daha genç gözükme çabası içindeyim. Herkes kilomu aldın dedikçe zayıflıyorum. Şu anda 23 yaşındaki kiloma döndüm" dedi.

Haberin Devamı

Erbil, Fazıl Saya şeflik yaparım

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!