Enfes bir film oldu

Güncelleme Tarihi:

Enfes bir film oldu
Oluşturulma Tarihi: Eylül 17, 2013 01:26

Genç yönetmen Brad Furman tarafından çekilen “Büyük Kumar” filmi, 27 Eylül’de vizyona giriyor.

Haberin Devamı

Filmin başrol oyuncularından Justin Timberlake ve Gemma Arterton, vizyon öncesi merak edilenleri yanıtladı.Justin Timberlake: Gemma’nın güzelliği karşısında zorlandım!

Biraz canlandırdığınız karakterden bahseder misiniz?
- Richie! Aslında o bu dönemde yaşayan tüm gençlerin temsili. Kısa yoldan zengin olmaya çalışan, kestirme olarak da kumarı tercih eden bir üniversite öğrencisi. Üstüne bir de komik ve zeki!

Çekimler nasıldı? Çok lüks bir yaşam anlatılıyor, aşk üçgeni, kumar...
- Temel olarak güç ve zekanın savaşı diyebiliriz. “Büyük Kumar”da bir kumarhaneler kralı yani Ben Affleck, bir dolandırılmış üniversite öğrencisi bir de dünya güzeli bir kadın var. Ben Affleck, tüm kumarhanelere hakim olan zenginliğin sınırlarını aşmış bir adam. Richie tüm parasını onun online kumarhanesine yatırıyor ve kaybediyor. Kaybetmemesi gerektiğine emin olan Richie, biraz araştırmadan sonra dolandırıldığını anlıyor ve Ivan’la hesaplaşmak için Costa Rica’ya doğru yola çıkıyor. Sonrası büyük macera!

BEN’LE MÜTHİŞ BİR UYUM YAKALADIK
Zorlandığınız sahneler oldu mu?

- Gemma Arterton’la olan sahnelerimde, onun güzelliği karşısında biraz zorlandım! (Gülüyor) Aslında senaryo ilk geldiğinde “ah tamam genç ve hırslı bir erkek” bunu beceririm dedim, ancak işler hiç de tahmin ettiğim gibi gitmedi. Senaryoda öyle bir matematik var ki aynı sahneyi birçok kez okumak gerekiyor. Onun dışında her şey çok iyi gitti. Ben’le (Affleck) muhteşem bir uyum yakaladık, enfes bir film oldu diyebilirim.

Bu filmi izleyenler çıktıklarında ne düşünecekler?
- Bu film günümüzü aydınlatan bir hikayeyi barındırıyor. Gençlerin hırsı, kolay para kazanma isteklerinin ne sonuçlar doğuracağına odaklanan bir film oldu, örnek alınması gerekecek.

Filmdeki aşktan bahsedersek?
- Ivan, çok zengin, zeki ve herkese sözünü dinleten bir “kral”, sevgilisi Rebecca ise çok güzel ve oyunu kuralına göre oynayan bir afet! Richie bu ikilinin arasına bir anda dalınca tüm dengeler değişiyor ve aralarında soğuk savaş başlıyor. Rebecca, Richie’yi ilk başta küçümsese de onun zekasından etkileniyor ve aralarında ciddi bir çekim başlıyor. Devamını filmde göreceksiniz!

Haberin Devamı

GEMMA ARTERTON: Ivan’ın tanrıçası Rebecca
Film teklifi ilk geldiğinde neler düşündünüz?

- Senaryoyu okuduğumda filmin çok iyi olacağını az çok anladım. Tahminlerimde yanılmadığımı da gördüm. Oyuncuların da inanılmaz yetenekli olması işleri kolaylaştırdı ve muhteşem bir iş çıkarttık.

Biraz Rebecca’dan bahsedebilir misiniz?
- Rebecca, kumarhaneler kralı Ivan’ın tanrıçası, herkesin göz bebeği ve çok zeki bir kadın. Her şey gayet yolunda ve rutin ilerlerken, Richie’nin gelmesiyle tüm dengesi altüst oluyor. Ivan’a duyduğu sevgiyi sorgulamaya başlayan Rebecca büyük bir ikileme düşüyor.

BU KADAR KEYİFLİ GEÇECEĞİNİ DÜŞÜNMEMİŞTİM
Gerçek hayatta Gemma Arterton Ben Affleck’i mi yoksa Justin Timberlake’i mi seçerdi?

- Bu soruya cevap vermeyeceğim! Keşke insanların tek seçenek hakkı olmasa desem yeterli olur sanırım (gülüyor)

Sette neler yaşadınız?
- Çok eğlenceli bir ekibimiz vardı. Ben ve Justin’in çok iyi arkadaş olmaları da bu kahkahaların artmasına neden oldu. Bu kadar keyifli geçeceğini hiç düşünmemiştim, bu enerji filme de yansıdı ve “Büyük Kumar” da başarılı bir iş oldu.

Bundan sonraki programlarınız nelerdir?
- Birkaç teklif aldım, onları değerlendiriyorum. Henüz beni “Büyük Kumar” kadar heyecanlandıran bir proje gelmediği için tamam demedim. İyi işlerde yer alınca sonrasında seçici davranıyorsunuz. Umarım bunun kadar iyi projelerde yer alabilirim.


Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!