En zarif kadın Madonna

Güncelleme Tarihi:

En zarif kadın Madonna
Oluşturulma Tarihi: Ocak 24, 2008 00:00

Ünlü magazin dergisi Hello!, okuyucuları arasında düzenlediği anket sonucunda en zarif, en şık kadını Madonna seçti. Listenin ikinci sırasında ünlü şarkıcı Christina Aguilera yer alıyor.

Hello! dergisinin her yıl okuyucuları arasında yaptığı anket sonucunda 2007 yılının "En şık ve en zarif kadın" unvanını Madonna kazandı. Ünlü şarkıcı, bir rekora imza atarak 61 bin 800 oyla birinciliği elde etti. Hello! editörlerinin bu seçimle ilgili yorumu ise şu oldu: "Madonna her zaman şık ve güzel olmayı başarıyor. Yıllar geçse bile zarafetinden ve inceliğinden hiçbir şey kaybetmiyor." Hello! okuyucularının seçimi konusunda henüz bir açıklama yapmayan Madonna, şu sıralar kendini sinemaya adamış durumda. Ünlü şarkıcı ilk kez yönetmenliği denediği "Filth and Wisdom" filminin gösterime gireceği günü merakla bekliyor. Bazıları onun için "İsterse kocası Guy Ritchie gibi başarılı bir yönetmen olabilir. O istediği her şeyi elde eder" yorumunu yapıyor.

Listenin ikinci sırasında ise ünlü pop şarkıcısı Christina Aguilera yer alıyor. Aguilera için yapılan yorum ise şu: "Modayı yakından takip ediyor ve her giydiğiyle olay yaratıyor." Listede üçüncü sırada yer alan Sarah Michelle Gellar için yapılan yorum hayli ilginç: "Onun bir şey yapmasına gerek yok. O doğuştan zarif."

Listedeki diğer ünlüler şöyle sıralanıyor

4. Princess Mary

5. Nicole Kidman

6. Queen Rania

7. Liv Tyler

8. Princess Mathilde

9. Natalie Imbruglia

10. Marie Chantal of Greece

11. Lady Gabriella Windsor

12. Countess of Wessex
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!