En iyi dansçı kim olacak

Güncelleme Tarihi:

En iyi dansçı kim olacak
Oluşturulma Tarihi: Mart 04, 2006 00:00

Türkiye'nin en iyi dansçısı, Kanal D'de yayınlanan "Benimle Dans Eder misin" yarışmasının bu akşamki (cumartesi) finalinde ortaya çıkacak. Final gecesi tüm hünerlerini sergilecek olan dört finalistten üçü İzmirli ve üstelik yarışma öncesinden arkadaş. Yeni dönem elemelerinin geçtiğimiz günlerde yoğun ilgiyle karşılaştığı yarışmada, bakalım Türkiye'nin ilk dans starı kim olacak?

En iyi dansçı kim olacak

İşte Türkiye'nin ilk dans starı adayları:

Eylül ATEŞLER

Haberin Devamı

/images/100/0x0/55eb6ca7f018fbb8f8c035a6
19 yaşında Kültür Üniversitesi İletişim Tasarım Bölümü 2. sınıfta oyunculuk üzerine eğitim alıyor. "Oyunculukta çok iddialı olduğumu söyleyemem." diyen Eylül, "Çok telaşlanıyorum. Bir de annem, babam tiyatrocu olunca sanki ne yapsam yeterli olmuyor gibi geliyor. Geri planda kalıyorum. Bu yüzden dansa daha yoğunlaştım. Anne-babam ünlü olması, sanki bir yerlere gelmek için onları kullanıyormuş gibi görünüyor. Halbuki böyle birşey yok. Olsaydı yarışmaya girmeden onların ismiyle ortaya çıkardım. Yarışma boyunca tek başıma bir yerlere gelmek istediğimi gösterdim. Kazansam da kaybetsem de eğitimime ve dansa devam edeceğim. Tek değişiklik Amerika olacak" diyor.

Haberin Devamı

 

Ömer YEŞİLBAŞ

/images/100/0x0/55eb6ca7f018fbb8f8c035a8
22 yaşındaki İzmirli olan Ömer Yeşilbaş, garsonluk ve animatörlük yapıyor. Sokak dansçısı olduğunu söyleyen Ömer, "Aileme ekonomik destek olmak için çalışmak zorundayım. Liseyi bitirdim ama üniversiteye maddi zorluklar nedeniyle gidemedim. Eğitimim yoktu, sokakta dans ediyordum. Yarşma ile ummadığım şeyler kazandım. Bulutların üzerindeyim. Elemelerde kazanacağımı düşünmüyordum ama buralara kadar geldim. Ailem dans ettiğimi bilmiyordu, buraya girdikten sonra öğrendi. Aydan'ı ve Okan'ı İzmirden tanıyorum. Bu yarışmada arkadaşlık ve dostluk birinci olacak bence. Kazanırsam süpriz olur kaybedersem de yeniden eğitimime dönme şansım olabilir" diyor.

 

Aydan UYSAL

/images/100/0x0/55eb6ca7f018fbb8f8c035aa
19 yaşındaki İzmirli olan Aydan, "Yarışmayı rekabetten çok bir şov dünyası olarak görüyorum. Hayalim eğitim almaktı, diger dansları da iyi bir şekilde yapabilmekti. Bu hayalime ulaştım. Bilmediğim şeyler öğrendim. Zevk ala ala buraya kadar geldim ve çok mutluyum. Okan, Eylül ya da Ömer de birinci olsa yine mutlu olurum. Hepimizin birinci olmak için şansı var. Favori diye bir şey yok, ben onlarla yarışmıyorum ki. Bana bir dans veriliyor ve ben onunu çok iyi bir şekilde yapmaya çalışıyorum. Dördümüz de çok iyi dans edeceğiz. Bu yarışmayla çok şey kazandım. Tabii ki birinci olmak isterim ama bu önemli bir şey değil" diyor.

 

Okan AYDOĞAN

Haberin Devamı

/images/100/0x0/55eb6ca7f018fbb8f8c035ac
19 yaşındaki İzmirli Okan Aydoğan, lise 1'de dans uğruna okulu bırakmış. Break dans yapan Okan, lise yıllarında Karşıyaka sokaklarında break dans yapmaktan okumaya fırsat bulamadığını söylüyor. Hayatının dans üzerine kurulu olduğunu ve bu tutkusu yüzünden ailesiyle çok çatıştığını söyleyen Okan, "Ailem dansa karşı çıkıyordu. Yarışmaya katıldım. Ama yarışma için tepkiler değişti. Bir anlamda onları kazmış oldum. Birinci olmayı elbette isterim. Ama kazanmasam da burada istediklerimi aldığımı düşünüyorum" diyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!