En güvenilir ünlü Tom Hanks

Güncelleme Tarihi:

En güvenilir ünlü Tom Hanks
Oluşturulma Tarihi: Eylül 28, 2006 11:54

Oscar ödüllü ünlü aktör Tom Hanks, eğlence dünyasının en güvenilir ismi seçildi.Davie-Brown Talent adlı pazarlama şirketinin 1500 ünlü arasında yaptığı araştırmanın sonuçları, Forbes dergisinde yayınlandı.

Hazırlanan 10 kişilik listede ipi ünlü aktör Tom Hanks göğüsledi. Sanatçı, bütün rakiplerini uzak ara geride bırakırken, beyazperdede canlandırdığı karakterlerle çizdiği güvenilir portre oyuncuya bu unvanı kazanmasında yardımcı oldu.

Listede ikinci sırada televizyonda yaptığı yemek programlarıyla tanınan Rachael Ray, üçüncülükte ise “Geleceğe Dönüş” serilerinin ünlü oyuncusu Michael J.Fox yer aldı. En güvenilir ünlüler listesi şöyle:

1- Tom Hanks: “Philadelphia” filminde AIDS kurbanı bir avukatı, ”Mesajınız Var” adlı yapımda piyasa koşullarına ayak uydurmasına rağmen “yufka yüreklilikten” uzaklaşmayan” bir kitabevi sahibini, “Er Ryan'ı Kurtarmak” isimli filmde bir askeri canlandıran Hanks, rollerinin de inandırıcılığıyla listede birinci oldu. Oscar ödüllü oyuncu, böylece saygı ve güven kazandı. Özel hayatında da aynı çizgiyi sürdüren Hanks, son olarak “Da Vinci Şifresi” adlı filmde rol aldı. Tom Hanks, Forbes dergisinin “En Güçlü Ünlüler” listesinde de 31. olmuştu.

2- Rachael Ray: Ünlü sunucu Oprah Winfrey'nin yapımcılığını üstlendiği bir yemek programında seyirciyle buluşan Ray, yemek tarifleriyle “güvenilir” olmanın kapılarını da açtı.

3- Michael J. Fox: 1980'li yıllarda televizyon dizileriyle tanınan oyuncu, sonraki yıllarda “Geleceğe Dönüş” serisiyle isminden söz ettirdi. Parkinson hastalığına yakalandıktan sonra büyük bir mücadele başlatan ve Parkinson hastalarının yararlanabilmesi için bir fon kuran oyuncu, bu davranışıyla takdir topladı.

4- Oprah Winfrey: Medya dünyasının dev ismi Oprah Winfrey, televizyon tarihinin en çok izlenen şov programına imza attı. Broadway'de çalışmaları bulunan ve kitapları, radyo şovları ve yapımcılığını üstlendiği programlarla da tanınan “medya prensesi”, dünyanın en çok kazanan ünlüleri arasında da yer alıyor.

5- James Earl Jones: Dublaj sanatçısı Jones, “Yıldız Savaşları-Star Wars” serisinde “Darth Vader” karakterini de seslendirmişti.

SİYAHİ LİDERİ CANLANDIRMIŞTI

6- Denzel Washington:
Oscar ödüllü oyuncu, beyazperdede siyahi fikir öncülerini canlandırarak büyük bir başarı kazandı. Babası Klu Klux Klan tarafından öldürülen ve farklı bir yol çizerek insan hakları ve siyahların savunuculuğunu yapan Malcolm X ile suçsuz olmasına rağmen ömür boyu hapse mahkum edilen ve mücadele başlatan boksör Hurricane Carter'ı canlandıran sanatçı, sinema dünyasının en güvenilir isimleri arasında yer aldı.

7- Ty Pennington: Türk televizyonlarında da benzerleri yayınlanan dekorasyon programlarından “Home Edition”a imza atan Pennington, izleyicinin güvenini kazandı.

8- Ron Howard: “Akıl Oyunları”, “Apollo 13” ve “Cinderella Man” filmlerinin ünlü yönetmeni de kaliteli yapımlara imza atarak listeye girdi.

GÜLERYÜZLÜ GÜZEL OYUNCU

9- Morgan Freeman: Oscar ödüllü aktör, aralarında “Esaretin Bedeli-The Shawshank Redemption”, “Milyon Dolarlık Bebek-Million Dollar Baby” gibi yapımların da bulunduğu kaliteli filmlerin aranılan oyuncusu. Yıllarını sinema sanatına veren aktör, beyazperdenin sevilen isimleri arasında yer alıyor.

10- Reese Witherspoon: Listedeki en genç 3 isimden biri olan oyuncu, ”Sınırları Aşmak” filmindeki rolüyle geçen yıl “En İyi Kadın Oyuncu” dalında Oscar kazandı. Oyun gücünün yanında, güler yüzlülüğü ve sempatikliğiyle de beğeni kazanan oyuncu, listeye de böylece ismini yazdırdı.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!