Emziren annelere müjde

Güncelleme Tarihi:

Emziren annelere müjde
Oluşturulma Tarihi: Ekim 15, 2010 16:51

Annenin bebeğini emzirdikten sonra oluşan, göğüs ucundan süt akması, meme ucunda oluşan yaralar gibi sorunlara artık son.

Haberin Devamı

Bebeğin ihtiyacı olan anne sütünü salgılayacak mükemmel bir yapıya sahip olan meme dokusu, annelik duygusunu da hissettiriyor. Meme dokusu, gebelik döneminde artan östrojen hormonunun etkisiyle daha ilk haftalardan itibaren önemli değişikliklere uğruyor ve 20. haftadan itibaren ilk süt, meme kanallarından salgılanmaya hazır hale geliyor. Bu da annelik duygusunu yoğun olarak yaşatmaya başlıyor. Ancak doğum sonrası dönemde ise, bebeği emzirme sırasında anne çeşitli zorluklar yaşayabiliyor. Yaşanan zorlukların başında, sütün belirli dönemlerde göğüs ucundan akması ile meme ucunda oluşan tahriş ve yaralar geliyor. Tahriş ve yara izlerinin asıl sebebinin emzirmeden sonra göğüsün yeteri kadar temizlenememesi olduğu belirtiliyor. Göğüs ucunda oluşan tahriş ve yanma hissi hem anneyi rahatsız ediyor hem de bebeğin sağlığı açısından tehlike içerebiliyor. Türkiye’nin ıslak mendil ve hijyenik bakım ürünleri alanında öncü firması Fresh’n Soft, annelerin hayatını kolaylaştırmak için “göğüs pedi’ni öneriyor. Fres’n Soft Göğüs Pedi, pratik şekli ve yumuşak dokusu ile rahat kullanım sağlıyor.

Haberin Devamı

Fresh’n Soft Göğüs Pedi İle Hijyen Hep Sizinle…

Yumuşak dokusu ve hava geçirme özelliğine sahip dış tabakası ile cildin hava almasını sağlayarak, tahrişi engeller ve kullanım kolaylığı ile emziren annelerin ve bebeklerin sağlığını korur.

Emzirme sonrasında göğüs uçlarında kalan sütü emerek cildin kuru kalmasını sağlar ve bakteri oluşumunu engeller.

Anatomik şekli ile vücuda uyum göstererek, emziren annelere rahat hareket etme imkânı sunar. Fresh’n Soft Göğüs Pedi kıyafetlerin altından belli olmaz ve lekelenmesini önler.

Anne Sütünün Anneye ve Bebeğe Faydaları

- Anne sütü bebeği rahatlatır,

- Hamilelik döneminde alınan kiloların daha çabuk verilmesini sağlar,

- Anne ve bebek arasında güçlü bir bağ oluşturur,

- Kanser riskine karşı korur,

- Bebeklerde ise ilk aşı görevini üstlenerek bebeğin bağışıklık sistemini korur.

- Anne sütü bebeğinizi sindirim sitemini düzenler.

- Anne sütü ile bebeğiniz tüm gece mutlu ve rahat bir uyku keyfi yaşar.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!