Elton John, erkek arkadaşıyla evlendi

Güncelleme Tarihi:

Elton John, erkek arkadaşıyla evlendi
Oluşturulma Tarihi: Aralık 22, 2005 00:00

İngiliz pop müzik yıldızı Elton John, uzun süredir birlikte yaşadığı Kanadalı film yapımcısı arkadaşı David Furnish ile dün evlendi. Londra’nın batısındaki Windsor’da dünya evine giren 58 yaşındaki Sir Elton John ve 43 yaşındaki David Furnish, belediye sarayından birbirlerine sarılmış şekilde çıktılar ve kendilerini polis kordonunun gerisinde bekleyen hayranlarını selamladılar.

Elton John, yerel saatle 11.00’de kıyılan ve sadece aile üyelerinin katıldığı nikah töreni için siyah smokin, beyaz gömlek ve somon rengi kravat tercih ederken, Davit Furnish yelekli bir kostüm ve koyu renk kravat seçti.

BLAIR’DEN TEBRİK

Nikah töreninden sonra bir aile yemeği yendi, ardından da akşam saatlerinde 700 kişinin davetli olduğu bir resepsiyon verildi. Başbakan Tony Blair de tebrik mesajı yollayarak "David ile Elton’a mutluluklar dilerim" dedi. Blair ayrıca, yeni yasa kapsamında evlenecek bütün çiftlere de mutluluklar dilediğini mesajına ekledi.

LEZBİYEN RAHİBE

İngiltere’nin evlenen ilk eşcinsel çiftleri "gaylerin başkenti" olarak bilinen Brighton’da yerel saatle sabah 08.00’de aynı
/images/100/0x0/55ea0c87f018fbb8f867375f
anda imza atan üç çift oldu. Üç çift arasında en ilgi çekici olanı ise lezbiyen rahibe Debbie Gaston ve 16 yıllık partneri Elaine Gaston’dı. Beyazlar içindeki çift, Brighton and Hove nikah dairesinde ellerinde çiçeklerle basına poz verdi. Debbie, "16 yıldır, ailemizin ve tüm dostlarımızın yaptığını bizim yapma şansımız olmamıştı. Nihayet biz de bu olanağa kavuştuk" dedi.

Gelinlik giydirdiler

Elton John’ı gelinlik giyerken ve elinde çiçek buketiyle limuzine binerken gösteren bu fotoğraflar, The Sun Gazetesi’nde yayınlandı. Fotoğrafları ilk görüşte şoke olan okuyucular, haberi okuyunca bir şakayla karşı karşıya olduklarını anladılar. Şaka fotoğraflarıyla ünlü fotoğrafçı Alison Jackson, Elton John’un ve kendisine gelinlik giydiren Donatello Versace’nin benzerleriyle bu çarpıcı pozları çekmişti.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!