Ellerini gül suyuyla yıkadı

Güncelleme Tarihi:

Ellerini gül suyuyla yıkadı
Oluşturulma Tarihi: Mart 21, 2011 01:00

Önceki gün İstanbul-Suadiye’deki bir restoranda yemek yiyen dünyaca ünlü İtalyan yıldız Monica Bellucci, yemeğin ardından ellerini gül suyuyla yıkadı.

Haberin Devamı

YEMEKLERE HAYIR DİYEMEDİ-FOTO GALERİ

İran asıllı Kürt yönetmen Bahman Ghobadi’nin “Gergedanın Son Şiiri” adlı filminin çekimleri için İstanbul’a gelen Monica Bellucci, önceki gün Suadiye’deki Cercis Murat Konağı adlı restorandaydı. Kızı Leonie’yi dadısına emanet eden sanatçı, mekâna Bahman Ghobadi, işadamları Doğan Yıldırım ve Vedat Özçelik’le geldi. Restoranın sahibi Ebru Baybara Demir, İtalyan yıldızla özel olarak ilgilendi. Mardin’in yöresel mezeleri humus, muammara, Firik salatası, tahinli patlıcan ve kurutulmuş domates salatasını tek tek tadan Bellucci, mezeleri çok lezzetli bulduğunu söyledi. Sanatçı ayrıca nar ekşili cevizli lahmacun, kuzu incikli Firik pilavı ve ayvalı kavurma yedi, Mardin yöresi üzümlerinden yapılan kırmızı şarabı içti. Manda yoğurdunu çok sevdiğini belirten Bellucci, en çok közlenmiş patlıcan salatasını beğendiğini söyledi. Ebru Baybara Demir, sanatçıya Mardin yöresine özgü bakır ibrik ve kahve takımı hediye etti.

Haberin Devamı


Diyeti bozdu

Kızı Leonie’yi dünyaya getirdikten sonra fazla kilolarından kurtulmak için diyete giren Bellucci, Mardin’in yöresel lezzetlerine hayır diyemedi.


 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!