Survivor 2017 yarışmacısı Elif Şadoğlu kimdir? Elif Şadoğlu diskalifiye mi olacak?

Güncelleme Tarihi:

Survivor 2017 yarışmacısı Elif Şadoğlu kimdir Elif Şadoğlu diskalifiye mi olacak
Oluşturulma Tarihi: Mart 23, 2017 20:26

Survivor 2017 yarışmacısı Elif Şadoğlu, birçok izleyici tarafından oldukça merak konusu olmaya devam ediyor. Survivor 2017 tüm hızıyla devam ederken Elif Şadoğlu'nun ada hayatındaki yaşamı ve yarışmalarda gösterdiği performans oldukça dikkat çekmeye devam ediyor. Survivor'un bu akşam yayınlanacak olan bölümünde Elif Şadoğlu'nun Berna Keklikler ile yaşadığı gerilimin sonucunda diskalifiye olunacak mı merak ediliyor. Birbirlerine sert temas uygulayan iki yarışmacı adaya veda edecek mi? Peki, Survivor 2017 yarışmacısı Elif Şadoğlu kimdir? Elif Şadoğlu diskalifiye mi olacak?

Haberin Devamı

Elif Şadoğlu, Survivor başarı sıralamasında 166 puanla 4. sırada yer alıyor. Birebirde 37 galibiyeti, 27 mağlubiyeti bulunan Elif Şadoğlu, 1992 doğumludur. Ataşehir'deki bir spor merkezinde Fitness Eğitmenliği yapmaktadır. Elif Şadoğlu, 2014 TVG ve Fitness şampiyonasında Avrupa Vücut Geliştirme Fitness şampiyonu oldu.

Survivor’ın en başarılı isimlerinden Sema ile karşılaştırılan Elif Şadoğlu, Tv8’in ‘yarışmacıya sor’ uygulamasından karşılaştırmaya şu yanıtı vererek iddiasını ortaya koymuştu: Geldiği zamanlarda benden hızlı görünüyor olabilirdi kilo kaybımla beraber kesinlikle aldığı bayrakları yere indireceğimi düşüyorum. O yüzden ilk zaman hırslıydı, hızlıydı, şu an anda ben çok daha iyiyim açıkçası. 

BAKMADAN GEÇME!