Elçin Sangu 1 milyona anlaştı! Meryem Uzerli işinden oldu!

Güncelleme Tarihi:

Elçin Sangu 1 milyona anlaştı Meryem Uzerli işinden oldu
Oluşturulma Tarihi: Şubat 12, 2016 14:24

Tükenmişlik sendromunun ardından kaybettiği popülerliğini bir türlü geri kazanamayan Gecenin Kraliçesi dizisinin başrol oyuncusu Meryem Uzerli, oynadığı şampuan reklamını da Elçin Sangu’ya kaptırdı. Detaylar haberimizde...

Haberin Devamı

“Muhteşem Yüzyıl” dizisinde canlandırdığı “Hürrem Sultan” karakteri ile Türk halkı tarafından çok sevilen, ancak “Tükenmişlik Sendromu” yaşadığını söyleyerek diziden ayrılan Meryem Uzerli, kısa bir süre önce Gecenin Kraliçesi dizisi ile ekranlara geri döndü.

Dizinin yanı sıra bir şampuan reklamı ile sevenlerinin karşısına çıkan Meryem Uzerli’nin kilo vermesi dikkatlerden kaçmamıştı. “Gecenin Kraliçesi” dizisi ile hayranlarıyla tekrar buluşan ünlü oyuncu, bu diziyle de aradığını bulamadı.

Meryem Uzerli’nin Yerini Elçin Sangu Aldı!

Eski popülaritesini tekrar kazanamayan Meryem Uzerli, oynadığı şampuan reklamını da “Kiralık Aşk” dizisinde “Defne” karakteri ile tanıdığımız Elçin Sangu’ya kaptırdı.

Meryem Uzerli, 2015’te yayınlanan şampuan reklamından 1.5 milyon TL almıştı. Marka, bu yıl Elçin Sangu ile 1 milyon TL’ye anlaştı.

Haberin Devamı

Reklam filmi için kamera karşısına geçen Elçin Sangu’nun kızıl saçlarının boya değil, doğal olduğu öğrenildi.

Elçin Sangu Kimdir?

Ünlü oyuncu Elçin Sangu, 13 Ağustos 1985 tarihinde, İzmir’de dünyaya geldi.

Çerkez asıllı olan ünlü oyuncu, Üniversite eğitimini Mersin Üniversitesi Opera bölümünde tamamlamış, daha sonra 2006 yılında Yeditepe Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi'ni burslu olarak kazanmıştır.

Sangu, Sahne Tozu Tiyatrosu'nda oyunculuk eğitimi aldıktan sonra dizilerde oyuncu olarak yer almaya başlamıştır. İlk olarak 2011 yılında Öyle Bir Geçer Zaman ki adlı dizide Jale karakteriyle tanınmıştır. Ardından 2012 yılında Aşk Kaç Beden Giyer adlı dizide Nehir karakterini canlandırmıştır. Daha sonra Bir Aşk Hikayesi, Kurt Seyit ve Şura, Sevdam Alabora dizilerinde oynamıştır.

Sangu şimdilerde ise Star TV'de yayınlanan, başrollerini Barış Arduç ile birlikte paylaştığı Kiralık Aşk adlı dizide Defne karakterini oynamaktadır.

Ünlü oyuncunun rol aldığı filmler arasında, Öyle Bir Geçer Zaman ki, Aşk Kaç Beden Giyer, Bir Aşk Hikayesi, Kurt Seyit ve Şura, Sevdam Alabora ve Kiralık Aşk yer almaktadır.

BAKMADAN GEÇME!