Eğitim kısalar

Güncelleme Tarihi:

Eğitim kısalar
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 24, 2002 13:51

Interaktif yarışma
DHL Türkiye, gönderilerin teslimat saatinin belirlenmesine imkan veren yeni hizmet seçeneği ´TDD´ kapsamında interaktif bir labirent yarışması düzenledi. www.dhl.com.tr adresinde düzenlenen yarışmada, labirentteki DHL paketini dışarı çıkartıp iki soruyu yanıtlayanlar arasından jüri kararı ile belirlenecek bir çift Londra´da bir hafta sonu tatili kazanacak. Ana sayfada bulunan yarışma banner´ını tıklayan herkes yarışmaya katılabilecek. Interaktif yarışmanın son katılım tarihi 31 Aralık 2002.


e-istanbul
İstanbul Büyükşehir Belediyesi´nin ´e´ uygulamalarını kapsayan e-İstanbul projesi 3-8 Eylül 2002 tarihleri arasında CeBIT Bilişim eurasia´da İstanbullular ile buluşuyor. İstanbul halkına ürettiği bilişim himzetlerini hızlı, etkili ve doğru bir biçimde sunmak isteyen İstanbul Büyükşehir Belediyesi, bu yıl da fuarda yer alıyor. İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve iştiraklerinin e-istanbul başlığı altında ürettiği bilişim hizmetleri, internet üzerinden e-ödeme, e-üyelik, e-fatura, e-bilgi, e-rezervasyon, e-satış, e-ulaşım ve e-anket gibi günlük yaşamı kolaylaştıran uygulamaları kapsıyor.


Pazarlama Zirvesi
Management Centre Türkiye 4-5 Kasım 2002 tarihlerinde ´Değişen Pazarlama Anlayışları´ başlığı altında bir pazarlama zirvesi düzenliyor. Değişen pazarlama anlayışlarını öğrenmek, tartışmak ve paylaşmak amacıyla bu yıl üçüncüsü gerçekleştirilecek olan zirvede güncel bilgilerin paylaşılacağı ana ve paralel oturumlar, ünlü konuşmacıların yer aldığı interaktif forumlar ve çeşitli şovlar gerçekleşecek. Cevahir Kongre Merkezi´nde gerçekleştirilecek konferansla ilgili bilgi için tel: 0212 337 17 83.


RecruitmenTurkey´den anket
İnsan kaynakları ve işe yerleştirme rehber sitesi olan RecruitmenTurkey.com, Türkiye´nin en iyi insan kaynakları sitesini seçiyor. Türkiye´de faaliyet gösteren 30 işe yerleştirme sitesi arasında içerik, tasarım ve sunduğu hizmet açısından Türkiye´nin en iyi insan kaynakları sitesini belirlemek için anket düzenliyor. Görüşlerinizi artemiz@writeme.com e-posta adresine gönderebilirsiniz. RecruitmentTurkey veritabanında bulunan 30 siteyi gezmek için www.RecruitmenTurkey.com   u  ziyaret edebilirsiniz.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!