Ebru’nun ‘Karayağız’ı

Güncelleme Tarihi:

Ebru’nun ‘Karayağız’ı
Oluşturulma Tarihi: Ekim 29, 1998 00:00

Haberin Devamı

Karizmatik, ama utangaç görünüşlü esmer erkeklerden hoşlandığı dikkat çeken Ebru Gündeş’e, ‘‘Karayağızım’’ adlı parçasının klibinde avukat sevgilisi Ömer Durak’a benzeyen Avusturya asıllı Türk manken Mike eşlik etti.

Genç şarkıcı Ebru Gündeş, sözlerini Aşkın Tuna, müziğini Umut Hakan ve Galip Kayıhan’ın bestelediği ‘‘Karayağızım’’ adlı parçaya bir klip çekti. Yönetmenliğini Deniz Akel’in yaptığı klipte Ebru Gündeş’e Türk asıllı Avusturyalı manken Mike ve Rauf Denktaş’ın torunu Aydın Denktaş eşlik etti. Yakışıklı ve esmer manken Mike, klipte Ebru’nun karayağız sevgilisini canlandırdı.

Bugüne kadar beraber olduğu erkeklerin özellikle esmer ve tip olarak birbirine yakın oluşları dikkat çeken Ebru Gündeş’in son bir buçuk yıldır avukat Ömer Durak’la çok mutlu bir ilişkisi var.

Ebru, bir klibinde futbolcu Uche’yle birlikte oynadığı için bir dönem araları bozulan çiftin şimdi arasından su sızmıyor. Ebru da sevgilisi Ömer Durak’tan çok şey öğrendiğini ve onun sayesinde kendini yenilediğini söylüyor.



Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!