DVD

Güncelleme Tarihi:

DVD
Oluşturulma Tarihi: Mart 02, 2014 01:29

Haberin Devamı

Recep İvedik

Şahan Gökbakar’ın Güngörenli bir lumpen proleteri başarıyla canlandırdığı bu komedi filmi, Türk sinemasında daha önce pek eşi benzeri görülmemiş düzeyde kaba saba espriler kullandığı gerekçesiyle bir kısım sinema insanları tarafından yoğun eleştiri bombardımanına tutulmuştu. Filmde adamın biri yolda cüzdanını düşürür, başka bir adam tam cüzdanı kapıp kaçacakken Recep İvedik onunla mücadeleye girer. Sonunda, sahibine teslim etmek üzere, evsiz adamın elinden cüzdanı almayı başaran Recep İvedik, kafasını çevirdiği anda cüzdan sahibinin çoktan gittiğini fark eder. Cüzdanın Antalyalı çok önemli bir iş adamına ait olduğunu öğrenince, arabasına atlar ve güneye doğru yola koyulur...

Recep İvedik 2

Serseri mayın Recep İvedik’in serüvenleri tam gaz sürüyor! Recep İvedik ikinci devam filminde daha asabi, daha agresif, haliyle de çok daha komik... Bu sefer biricik, tuhaf babaannesi ve bitmeyen arzuları da Recep İvedik ile beraber yedi düvelin başına bela olma yolunda. Babaannenin arzuları neler? Torunu Recep’in adam olmasını istiyor. Evet, bu çok zor ama dahası da var; bir işi olsun, maaşı olsun, sevgilisi olsun, mutlu olsun, sevsin ve sevilsin istiyor. Gişe rekorları kıran sansasyonel TV karakteri Recep İvedik’i ikinci filmde bir sürü macera bekliyor.

Haberin Devamı

Recep İvedik 3

Serinin üçüncü filmi Recep İvedik 3’te babaannesi ölünce Recep, son derece komik depresyon belirtileri gösterir. Her gece gördüğü bir kâbus sinirlerini bozar. Bu kâbustan kurtulmaya çalışırken mahalledeki kadınlardan, en yakın dostu bakkal Salih’ten, psikologlardan ve hatta cinci hocalardan medet umar ancak hiçbiri içindeki sıkıntıya çare bulamaz. Depresyon hiç geçmeyecek gibiyken bir anda hayatına Zeynep adında genç bir kız girer.

Katliam Gecesi

Davison ailesi, ailenin büyüklerinin evlilik yıldönümleri nedeniyle şehirden uzak bir evde toplanır. Kutlamanın davetsiz ilk misafiri, ailenin genç üyelerinden Crispian’ın yeni kız arkadaşı Erin’dir. Başlarda ortama bu durumun gerginliği hâkim olur. Ancak kısa süre sonra yaşanmaya başlayacak olan sürpriz, aile bireylerinin zihinlerindeki tüm korku tanımlarını yerle bir eder. Crispian ve kardeşi Drake’in tartıştığı sırada evin camlarından giren bir grup maskeli, tüm aileyi savunmasız bir şekilde kıskıvrak yakalar.

Peş Peşe

Haberin Devamı

Londra’da düğün fotoğrafçısı özgür ruhlu Pelin, sorumluluk almak ve insanlara bağlanmak konusunda sorun yaşar. Canını sıkan, hoşuna gitmeyen her durumdan kaçmayı tercih eder. Eski arkadaşı Naz’ın düğününde fotoğraf çekmek için İstanbul’a gelen Pelin, kendini kız kardeşi Ebru ile onun kocası Can’ın sorunlu ilişkisinin ortasında bulunur. Naz’la evlenmek üzere olan Kaan ise fazlasıyla içine kapanık biridir ve bu da zaman zaman hayatın tadını çıkarmasına engel olur. O da yakın zamanda boşanmış olan erkek kardeşiyle sorunlar yaşar. Pelin ve Kaan, hiç farkında olmadan birbirlerinin hayatlarında büyük değişikliklere yol açacaktır...

Kral Yolu - Olba Krallığı

Haberin Devamı

Anne ve babası arkeolog olan Deniz, 10 yaşında macera meraklısı bir çocuktur. Ailesinin gerçekleştirdiği kazıların etkisiyle, bulduğu haritayı takip eder ve yüzyıllardır saklı olan bir hazinenin peşine düşer. Önce dedesini ikna etmeye çalışır, ardından ekibini toplayarak elindeki haritanın peşine düşer. Mersin’de başladıkları macera, özel kazı alanlarına ve Olba Krallığı’na uzanır. Film, Mersin’in Helenistik dönemi yaşamış ilçesi olan Erdemli bölgesinde çekildi. Yönetmenliğini Serli Seta Nişanyan üstlenirken senaryo Derya Kaya’ya ait. Filmde ilk oyunculuk performanslarını sergileyen minik oyuncuların yanı sıra Sunay Akın, Nilgün Belgün de var.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!