DVD

Güncelleme Tarihi:

DVD
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 18, 2013 01:23

Haberin Devamı

KAYIP BALIK NEMO

Disney.Pixar’ın Kayıp Balık Nemo’sunun nefesleri kesen sualtı dünyası ilk kez Blu-ray kalitesiyle piyasada. Filmin konusunu da yeniden hatırlatalım: Nemo adında genç bir balık, aniden evinden uzaklara sürüklenince, onun haddinden fazla koruyucu babası Marlin ve sevimli fakat unutkan mavi akvaryum balığı Dory, onları vejetaryen köpek balıkları, sörfçü kaplumbağalar, deniz anaları ve aç martılarla karşılaştıran macera dolu yolculuklarına başlarlar.

YABANCI

Özgür, devrimci mücadele sonrası, 80 darbesiyle Fransa’ya iltica etmiş bir anne babanın kızıdır. Paris’te doğup büyümüş ve Türkiye’yi hiç görmemiştir. Annesi o çok küçükken ölen ve babasıyla büyüyen Özgür’ün hayatla bağları oldukça kopuk, her şeye ama en çok da kendine ‘yabancı’ genç bir kadındır. Hikâye Paris’te Özgür’ün, babası Hüseyin’in ölüm haberini almasıyla başlar. Babasının evinde bulduğu vasiyet niteliğindeki bir mektup, Özgür’ü çok etkiler ve genç kadın babasının cenazesini alarak İstanbul’a gelir.

Haberin Devamı

SEFİLLER

19. yüzyıl Fransa’sında geçen Sefiller; yıkılan hayaller, karşılıksız aşk, tutku, fedakârlık ve tutunmaya çalışan insan ruhu üzerine büyüleyici bir öykü anlatıyor. Hugh Jackman tarafından canlandırılan eski mahkûm Jean Valjean, şartlı tahliye ile hapisten çıkmış ve amansız polis memuru Javert (Russell Crowe) tarafından takip edilmektedir. Fabrika işçisi Fantine’in (Anne Hathaway) kızıyla ilgilenmeyi kabul ettiğinde, hayatları sonsuza dek değişecektir. 42 ülkede ve 22 dilde, 65 milyondan fazla insan tarafından izlenen ve dünya genelinde rekor kıran Sefiller, Akademi Ödüllü yönetmen Tom Hooper tarafından sinemaya uyarlandı.

SAVAŞ VAGONU

İki sinema efsanesi John Wayne ve Kirk Douglas, bu aksiyon dolu western klasiğinde küçük bir servet anlamına gelen altınları ele geçirmek için bir araya gelen ikiliyi canlandırıyorlar. Taw Jackson (Wayne), yıllar önce altınlarını gasbeden barona ait olan ve kalın bir zırhla küçük bir ordu tarafından korunan Harp Vagonu’nu ele geçirmekte kararlıdır. Bu amaçla silahlı soyguncu Lomax’ı (Douglas) ve uyumsuz insanlardan oluşan bir ekibi yanına alarak onları tüm zamanların en imkânsız soygunu için hazırlar.

ANNEM BİR KATİL

Haberin Devamı

Yönetmen John Waters, eğlenceli bir hiciv filmi olan Annem Bir Katil’de, banliyö insanlarının günlük hayatına eğiliyor. Görünürde mükemmel bir ev kadını olan ama kendi değerlerine uygun davranmayan tüm komşularından kurtulmak için her şeyi yapabilecek Beverly Sutphin rolündeki Kathleen Turner’ı hiç böyle görmediniz. Yönetmen koltuğundaysa John Waters var.

SÜPER PATİLER

Fernfield Çiftliği’nin sakin hayatı, Budderball, Mudbud, B-Dawg, Buddha ve Rosebud’ın kendilerine farklı, özel güçler veren yüzükler bulmalarıyla değişir. Siz daha “Arkadaşlar, sakin olun” diyemeden, minik kahramanlar özel yetenekleriyle, dünyayı şekil değiştiren bir uzaylı zorbadan kurtarmaya girişirler. Acaba bu uzaylıyla, gizli kimliklerini ele vermeden savaşabilecekler midir?

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!