DVD

Güncelleme Tarihi:

DVD
Oluşturulma Tarihi: Nisan 28, 2013 00:00

Haberin Devamı

Unutma Beni İstanbul
Film, 2011’de, İstanbul’un geçmişinin yalnızca mevcut Türkiye halklarına ait olmadığını hatırlatmak amacıyla yapıldı. Hüseyin Karabey’in yönetmenliğinde, Sevil Demirci ve Emre Yeksan’ın yapımcılığında yedi yönetmenle çekilen ‘Unutma Beni İstanbul’, her biri 15’er dakika uzunluğundaki altı kısa film içeriyor. Boşnak oyuncu Alma, orta yaşlı çift Dragan ve Ana, Vangelis, Martha ve Armenak. İstanbul’da olma sebepleri birbirinden farklı olan bu insanları kentin kozmopolit tarihi bir araya getiriyor.

Pi’nin Yaşamı
Oscar ödüllü Ang Lee’nin yönettiği, oyuncu kadrosunda Suraj Sharma, Irrfan Khan ve Rafe Spall gibi oyuncuların yer aldığı film, dört dalda Oscar aldı. Bir gemi kazasından kurtarılan Pi isimli çocuk, kendini Bengal kaplanıyla aynı filikayı paylaşırken bulur. Dev kaplana yem olmamak için hayvanla anlaşmanın ve yakınlaşmanın yollarını bulur. Sıra dışı yolculuk sona ermeden büyülü bir adaya varacaktır.

Haberin Devamı

Soğuk Dağ
Oyuncu kadrosunda Jude Law, Nicole Kidman, Natalie Portman, Renée Zellweger’ın yer aldığı filmin yönetmen koltuğunda Oscar ödüllü Anthony Minghella oturuyor. İç Savaş’ın başlarında, Kuzey Carolina, Soğuk Dağ bölgesinin erkekleri, orduya katılmak üzere yola koyulurlar. Ada (Kidman), orduya katılan Inman’ı (Law) dönüşünü beklemek üzere uğurlar. Fakat savaşın dehşeti arttıkça yazdığı mektuplara yanıt alamayan Ada, savaşın getirdiği yoksulluk ve yalnızlığın içinde tek başına mücadele vermek zorunda kalır.

Mükemmel Plan
Başrollerini Adam Scott, Chris O’Dowd, Edward Burns, Jennifer Westfeldt’ın paylaştığı filmi Jennifer Westfeldt yönetti. Film, çocuk sahibi olan ve hayatları tamamen değişen otuzlu yaşlarında ve birbirine bağlı bir grup arkadaşı konu ediniyor. Jason ve Julie gruptaki son iki bekârdır ve ikisi de çocuk sahibi olan arkadaşlarını gözlemlemektedir. En sonunda bir çocuk yapmaya ama başkalarıyla da flört etmeye karar verirler.

Dehşet Sokağı
Andrew Douglas’ın yönettiği, 1979 tarihli kült korku filmi Dehşet Sokağı’nın oyuncuları arasında Ryan Reynolds, Melissa George, Jesse James var. Mityville’deki Defeo ailesine ait evde, korkunç bir katliam yaşanır. Ailenin büyük oğlu Ronald Defeo, altı kişilik ailesinin tamamını öldürmüştür. Olayın üzerinden bir yıl geçer ve yeni bir hayata başlama heyecanındaki genç Lutz çifti, üç çocuklarıyla birlikte aynı eve taşınır. Ancak çiftin henüz bilmediği şey, bu tuhaf evin onları hayatlarının en büyük kâbusunun içine sürüklemek üzere olduğudur.

Haberin Devamı

Sinbad
2011 Avustralya yapımı, Andy Wilson ve Brian Grant’ın yönettiği fantastik ve macera filmi Sinbad’ın oyuncu kadrosunda Naveen Andrews, Elliot Knight, Steven Grives ve Brad Mcmurray var. Kardeşinin ölümünden sonra büyükannesi tarafından boynuna geçirilen bir kolye ile lanetlenen Sinbad, bir günden daha fazla herhangi bir kara parçasının üzerinde kalamayacaktır. Bu nedenle denizlere açılmaya karar verir ve entrikacı bir grupla birlikte çalışmaya başlar.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!