DVD

Güncelleme Tarihi:

DVD
Oluşturulma Tarihi: Mart 24, 2013 00:00

Haberin Devamı

Evim sensin

Leyla bir ayrılık sonrası baba evine dönmüştür. Kalbi kırıktır ve çocukluğundan beri sorunlu ilişkileri olan babası Selim ile aralarındaki sorunları çözmeye çalışmaktadır. İskender ise küçük yaştan beri yetimhanede büyümüş ve hayatı boyunca hiç evim diyebileceği bir yere sahip olmamış bir adamdır. Beklenmedik bir şekilde karşılaşan ikili, onları aradıklarını bulmalarını sağlayacak bir aşkın içine sürüklenir. Leyla yaralarını sararken, İskender’in evi Leyla olur fakat bu güzel hikâyenin böyle sürmesine engel olacak olaylar peşlerini bırakmaz. Özcan Deniz, yönettiği bu filmde Fahriye Evcen ile rol aldı.

İngiliz Hasta

Yönetmenliğini Anthony Minghella’nın üstlendiği filmde, Kristin Scott Thomas, Ralph Fiennes, Juliette Binoche, Willem Dafoe ve Naveen Andrews gibi oyuncular var. Filmde, II. Dünya Savaşı başlamasına yakın vurularak düşen uçaktan kurtulan bir İngiliz hastanın gözlerinden anlatılmaktadır. Geçmişin ve şimdinin öyküleri gözler önüne serildikçe karakterler birbirlerine açılırlar ve iki aşk hikâyesi ortaya çıkar.


Aşk

Haberin Devamı

Yönetmenliği Michael Haneke’nin üstlendiği filmde Georges ve Anne, seksenli yaşlarını sürmekte olan, birbirlerine çok bağlı, emekli müzik öğretmenleridir. Kendisi de bir müzisyen olan kızları yurtdışında yaşamaktadır. Bir gün, Anne felç geçirir. Aralarındaki sevgi bağı gitgide zorlanırken ölüme hazırlanırlar. Oscar ödüllü bu dram filminde başrolleri Emmanuelle Riva ve Jean-Louis Trintignant paylaşıyor.

Parti Zamanı

Josh Schwartz’ın yönettiği filmde Chelsea Handler, Johnny Knoxville ve Victoria Justice gibi oyuncular var. Wren okulun partisine katılmayı her şeyden çok ister ancak o gece küçük erkek kardeşine bakmak zorunda olduğu için partiyi kaçırma tehlikesiyle karşı karşıya kalır. Olaylar, erkek kardeşinin ortadan kaybolmasıyla karışır. Şimdi arkadaşlarının yardımıyla Wren, annesi olan bitenin farkına varmadan bu sorunu bir an önce halletmelidir.

Ara Beni Eğlenelim

Jamie Travis’in yönettiği filmin oyuncu kadrosunda Justin Long, Ari Graynor ve Lauren Miller gibi oyuncular var. Lauren, terk edilince tek başına kalır. Özgür ruhlu Katie bir ev arkadaşı bulamazsa hayalindeki daireyi kaybetmek üzeredir. Hiçbir ortak yanları olmamasına rağmen beraber yaşamaya isteksizce razı olurlar; ta ki Lauren, Katie’nin telefon seksi üzerinden para kazandığını öğrenip bu işe dahil olmaya karar verene dek. Birliktelikleri daha çok para kazanmalarını sağlarken, bu yeni arkadaşlık beklenmedik zorlukları da beraberinde getirir.

Frida

Haberin Devamı

Frida Kahlo yirminci yüzyılın en önemli kadın ressamlarından biridir. Özgün oto-portreleri, asi yaratılışı, fırtınalı aşkları, çektiği acılar, sıradışı yaşamı ve sanatı onu tüm dünyada benzersiz kılmıştır. Meksika Devrimi sırasında Mexico City’de geçen çocukluğu, on sekiz yaşındayken sakat kalmasına neden olan korkunç kaza, ünlü duvar ressamı Diego Rivera’yla fırtınalı evliliği, Leon Trotsky ve Isamu Noguchi gibi erkeklerle yaşadığı tutkulu aşklar ve Frida’nın hayatına dair tüm detaylar Julia Taymor yönetmenliğinde bu filmde.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!