Düzgün ayrılık olamaz mı

Güncelleme Tarihi:

Düzgün ayrılık olamaz mı
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 15, 2013 15:52

Harun Tan’la 11 yıllık evliliğini tek celsede noktalayan Ebru Şallı, kendilerini yaşadıkları fikir ayrılıklarının bu noktaya taşıdığını söyledi ve ekledi: “Aramızda kavga yok.”

Haberin Devamı

Ebru Şallı ile Harun Tan, geçtiğimiz gün Gaziosmanpaşa 1. Aile Mahkemesi’nde 11 yıllık evliliklerini noktaladı. Eşinden anlaşmalı olarak tek celsede boşanan Şallı, biten evliliğin ardından şunları söyledi: “Sevgi ve saygı çerçevesinde başlayan evliliğimizi maalesef yine sevgi ve saygı çerçevesinde bitirme kararı aldık. Yaşamış olduğumuz birtakım fikir ayrılıkları ve zaman, bizi bu noktaya getirdi. İki çocuğumuz var. Beren’in velayeti babasında, Pars’ın velayeti bende ancak çocuklar benimle birlikte yaşayacak. Harun’la dostuz. Herhangi bir kavgamız gürültümüz kesinlikle yok. Sakin sakin yolları ayırdık, o kadar. Hatta boşanmak üzere mahkemeye birlikte gidip birlikte döndük. Nafaka da talep etmedim.”

DÜZGÜN BİR AYRILIK OLAMAZ MI                         

Boşanma davasının ardından büyük oğlu Beren’le şehir dışına çıkan Harun Tan ise sessizliğini koruyor. Tan, ayrılıkla ilgili sorular karşısında “Uzun bir süre bu     konuda konuşmayacağım. Düzgün bir evlilik, düzgün bir ayrılık sonrasında düzgün bir anne-baba ilişkisi olamaz mı bu dünyada?” demekle yetindi.            

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!