Duvarda eski eşin resimleri

Güncelleme Tarihi:

Duvarda eski eşin resimleri
Oluşturulma Tarihi: Mart 26, 2004 00:53

Beş yıl süren bir arkadaşlık, ardından dört yıllık evlilik ve üç yıl önce gelen boşanma. Nur Taşkent ile Özlem Önal’dan bahsediyorum. Dedemanlar’ın torunu Özlem ile STFA’nın üçüncü kuşak yöneticisi Nur Taşkent, boşanmalarının ardından sayısız aşka yelken açtılar.

Ama, Nur Taşkent’in Çamlıca sırtlarındaki malikanesinin duvarlarında hálá eski eşi Özlem’in fotoğrafları var. Yatak odasının dekorasyonunu bile değiştirmeyen Nur Taşkent, boşandığı eşi Özlem Önal’la birlikte çektirdiği fotoğrafları duvarlara asmış. Evlilik bitse de sevgi eksilmemiş anlaşılan...

Fanatiğin sevgilisi

Beşiktaş’ın fanatik taraftarı Volkan Büyükhanlı geçtiğimiz yaz aylarına kadar hızlı çapkınlardandı. Büyükhanlı yaz sonunda Berrak Tüzünataç ile flört etmeye başladı. Bu aşk günümüze kadar sürdü, uzun vadeli olacağa da benziyor. Büyükhanlı ile sevgilisi Berrak’a, Fındıklı’daki Sardunya restoranda rastladım. Fenerbahçe’nin eski yöneticilerinden Emre Can’ın 50. doğum günü kutlaması için oradaydılar.

Abu Dhabi ve İzmir’de Vakko

Vakko, Hamburg ve Frankfurt’tan sonra üçüncü yurtdışı mağazasını Abu Dhabi’de açtı. Şehrin en yeni ve gözde merkezi olan, sadece dünyaca ünlü markaların satıldığı, lüks alışveriş merkezi Al Muhairy’de yer alan mağaza 300 metrekarelik alana sahip. Vakko, yurtdışı mağazalar zincirine önümüzdeki aylarda Dubai’de açacağı mağaza ile bir halka daha ekleyecek. İzmir, Kordon’daki mağazasını da Plevne Bulvarı’na taşıyan Vakko, mağazalarının dekorasyonunu iç mimar Hasan Mingü’ye yaptırıyor. Cem Hakko, İzmir mağazalarının yeni binasında daha dinamik ve genç kadrosuyla hizmet vereceklerini belirtiyor.

Laila, Çapa’ya emanet

İzzet Çapa ile Şefik Öztek yaz ayları için Kuruçeşme Laila’da büyük bir ortaklığa imza attı. Ankara Laila’dan sonra Antalya’da da Laila açacak olan Öztek, İstanbul Laila ile pek ilgilenemeyeceğinden bu işi deneyimli bir patron olan İzzet Çapa’ya bırakma kararı aldı. Laila’nın içinde, People, Avant Garde Greek, ON5, Centro ve Cahide yer alacak. İzzet’in kurmayları Tolga Sezgin, Rose Kar yine en büyük destekçileri. Bu arada İzzet Çapa, yaz aylarında Bodrum Türkbükü’ndeki Melek Boz’un yerini People olarak hizmete sokacak.

Yaşlandılar

İstanbul eğlence hayatının iki duayeni, Tevfik Dölen ile Ertekin... Yıllarca sosyeteye, işadamlarına, sanatçılara hizmet etmiş bu iki ünlü isim, geçtiğimiz gün Ertekin’in Ortaköy’deki Cafe Des Theatres’ında oturmuş kahvelerini yudumluyorlardı. Yıllarca eğlendirmiş, eğlenmişlerdi. O gece, eskilere daldılar.

Aile bir arada

Selim-Semra Edes çifti, kızları Elif’le birlikte geçtiğimiz gün Avusturya Başkonsolosluğu’nun Yeniköy’deki binasında düzenlenen, Avusturya Liseliler Derneği Başkanı İbrahim Ethem Temo’ya altı yıldır yürüttüğü dernek başkanlığı görevindeki başarılarından dolayı verilen Avusturya Liyakat Nişanı törenine katıldı. Elif Edes’in kırmızı file çorapları ve canlı renklerdeki elbisesi göz kamaştırırken, Selim-Semra Edes çifti klasik şıklıklarından vazgeçmemişlerdi.

Hak etti

Avusturya Liseliler Derneği Başkanı İbrahim Ethem Temo’ya altı yıldır yürüttüğü dernek başkanlığı görevi süresince yapmış olduğu çalışmalardan dolayı Avusturya Başkonsolosluğu’nun, Yeniköy’deki binasında Başkonsolos Franz Wechner tarafından Avusturya Liyakat Nişanı verildi. Avusturya Büyükelçisi Marius Caligaris’in de katıldığı törende Temo yaptığı teşekkür konuşmasına bu başarılara birlikte çalıştığı yönetim kurulu ile ulaştıklarını belirtti. Çok sayıda davetlinin bulunduğu tören, kokteylle devam etti. Avusturya Lisesi mezunu Serdar Bilgili de davetliler arasındaydı.

Jumbo Odabaşı’yla harikalar yarattı

Çatal-kaşık-bıçakta yılların markası Jumbo, yeni sezon ürünlerini Nihat Odabaşı’nın çektiği fotoğraflarla tanıttı. Bu çekimler için Deniz Akkaya’ya teklif götürülmüş, ünlü mankenin 50 bin dolar istemesi sonucunda vazgeçilmişti. Odabaşı’nın çektiği birbirinden ilginç fotoğraflardan kartpostal bastıran Jumbo, ürünlerini bu yolla geniş bir kitleye tanıtma imkanı buldu.

Pepsi ile anlaştı

Yılmaz Erdoğan, yeni reklam filmi için Pepsi ile anlaştı. Cola Turka’nın Demet Şener ve İbrahim Kutluay’lı reklamının ardından ilginç bir reklam yüzü arayışına giren firma, Yılmaz Erdoğan’da karar kıldı ve sanatçıyla bir yıllık anlaşma imzaladı. Erdoğan’ın bu anlaşma karşılığında 2 milyon dolar aldığı konuşuluyor. Firma, Erdoğan’la anlaştığını önümüzdeki hafta düzenleyeceği basın toplantısıyla duyuracak.

Okan değilmiş

Geçtiğimiz günlerde yazdığım ‘Okan Bayülgen ile Seray Sever’in birlikte’ haberi üzerine Sever aradı. Bayülgen’i tanımadığını, Seba Evleri’ndeki evine yalnız geldiğini, bu tür dedikoduların kendisine gelen dizi film tekliflerini durdurduğunu, işlerini olumsuz yönde etkilediğini söyledi. Sever, Okan Bayülgen’le kesinlikle sevgili olmadığını, çok eskiden beri tanıdığı arkadaşı olduğunu söyledi.

Alasya’nın gururu

Türk sinema ve tiyatrosunun usta isimlerinden Zeki Alasya’nın kızı Zeynep Alasya, Levent’teki Camelot Bar’da sahneye çıkmaya başladı. İlk programında babası Zeki Alasya ile arkadaşlarının yalnız bırakmadığı genç şarkıcı, aynı akşam iki aya kadar kasedinin piyasaya çıkacağının da haberini verdi...

Kavga çıkmamış

Sunuculuğunu üstlendiği ‘Başka Yerde Yok’ programına konuk ettiği Banu Zorlu’dan kendisini evine bırakmasını isteyen Kürşat Başar ile sevgilisi Aslı Üstünkaya arasında bu yüzden bir kıskançlık tartışmasının çıktığı konuşuluyordu. Dedikodulara yanıt yine Başar’dan geldi. Başar, ‘Aslı ile herhangi bir problem yaşamadık’ dedi.

NEREDE GÖRÜLDÜLER

Şansal Büyüka, Papermoon’da üç arkadaşıyla birlikte hararetli bir şekilde Fenerbahçe üzerine konuşurken...

Gökhan Çarmıklı, Doğuş Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ferit Şahenk ile Papermoon’da başbaşa yemek yerken...

Tuba Ünsal, tatil için gittiği Roma’dan döner dönmez Nişantaşı Beymen Brasserie’de kahvesini içerken...

Ferruh Karakaşlı’nın eşi Sibel Hanım, kızı Selin’le Beymen Cafe’de yemek yerken...

Etiler Şamdan’dan çıkan Selma Bezmen ve Manolya Onur, yeni estetikli yüzleriyle poz verirken...
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!