Dünyadan haberler

Güncelleme Tarihi:

Dünyadan haberler
Oluşturulma Tarihi: Ocak 16, 2006 00:00

Hiç beklemeyin evlenmeyeceğiz

Cameron Diaz ile Justin Timberlake’in sürekli ayrılıp barışmaları, yakınlarını olduğu kadar gazetecileri de şaşırtıyor. Tam çiftin kesin olarak ayrıldığı haberi yazılırken, çiftin barışıp birlikte tatile çıktıkları açıklanıyor. Diaz, geçenlerde de parmağındaki değerli yüzüğü fark eden gazetecilerin "Düğün ne zaman" sorusuna şu cevabı verdi: "Parmağımdaki bir nişan yüzüğü değil. Düğün falan yok, hiç boşuna beklemeyin. Biz evlenmeyeceğiz!"

Korse takıyor

Robbie Williams’ın da kilolarıyla başı dertte... Son zamanlarda açılan iştahı ve artan alkol tüketimi nedeniyle göbek yapan ünlü şarkıcı, çareyi korse kullanmakta buldu. Hayranlarının karşısına göbekli bir pop star olarak çıkmak istemeyen Williams, hedeflediği kiloya inene kadar bu korseyi kullanmakta kararlı... Kendisi için özel olarak imal edilen korse nedeniyle rahat bir nefes alan şarkıcı, tüm ısrarlara rağmen imalatçının adını açıklamaya yanaşmıyor.

İkinci Duff vakası

Hilary Duff yer aldığı projelerle sinema dünyasında büyük ün kazandı. Ama şimdilerde ablası Haylie Duff da ona yetişmek için atağa kalkmış durumda... Kardeşi ve Anjelica Huston ile başrolleri paylaştığı "Material Girl" filminin çekimleri biter bitmez yeni projeleri incelemeye başlayan hırslı abla, bu yıl içinde Steve Miner’ın yöneteceği "The After Killer" isimli korku filminde de kendisini gösterecek.

Heykeli dikilecek adam

Yönetmen Woody Allen, geçtiğimiz günlerde ailesiyle birlikte İspanya’ya gitti. Ülkede ilk ziyaret ettiği yer ise kendi heykelinin bulunduğu meydan oldu. Eşi Soon-Yi ve çocuklarıyla birlikte Oviedo’da dikilen heykelinin önünde poz veren yönetmen, bu jestten büyük mutluluk duyduğunu söyledi. Allen, birkaç gün kaldığı ülkeden ayrılır ayrılmaz, yeni filmi "Match Point"in tanıtım çalışmaları için kolları sıvadı.

Hızına diyecek yok

Charlie Shanian ile evliliğini geçtiğimiz günlerde noktalayan Tori Spelling, fazla yalnız kalmadı. Ünlü oyuncu daha ayrılık haberinin yankıları dinmeden, "Mind Over Murder"ın çekimlerinde yakınlaştığı Dean McDermott ile nişanlandığını açıkladı. Şu sıralar neredeyse tüm zamanını başrolü üstlendiği "Cthulhu" adlı korku filminin setinde geçiren oyuncu, hayatındaki radikal değişikliklerin 2006 yılı boyunca süreceğini söylüyor.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!