Dünyadan haberler

Güncelleme Tarihi:

Dünyadan haberler
Oluşturulma Tarihi: Aralık 23, 2005 00:00

Biberona dikkat

Yıllardır baba olmayı arzulayan Brad Pitt, sevgilisi Angelina Jolie’nin evlat edindiği Maddox ve Zahara’nın üvey babası olmak için geçtiğimiz günlerde mahkemeye başvurdu. Film çekimlerinden arta kalan tüm zamanını çocuklarla geçiren Pitt, onların her türlü ihtiyacını karşılıyor. Maddox’u dolaştırırken pantalonun arka cebinde taşıdığı biberonla objektiflere yansıyan Pitt, bu senenin örnek babalarından biri olmaya aday!

Kocasını evden kovdu

Britney Spears, her türlü sorumluluktan kaçan kocası Kevin Federline’la ayrılma noktasına geldi. Dansçı kocasının çalışmamasına sinirlenen şarkıcı, sonunda kocasını Malibu’daki evlerinden kovdu. Federline ise karısından özür dileyip gönlünü almak yerine, soluğu arkadaşlarıyla Las Vegas’ta aldı. Şimdi herkes Britney Spears’in oğlu Sean Preston için bu evliliğe bir şans daha verip vermeyeceğini merak ediyor.

Şarkıcı oldu

Demi Moore, Senatör Robert F. Kennedy’nin öldürülmesini anlatan ‘Bobby’ filminde şarkıcı Virginia Fallon’u canlandırıyor. Moore, bu rol için müzik dersleri almaya başladı. Daha önce bir striptizciyi oynadığı ‘Striptease’ filmi için de striptiz dersleri alan oyuncunun şarkıcılık konusunda çok yetenekli olduğu konuşuluyor.

AIDS savaşçısı

Renee Zellweger, yıldırım aşkına tutulup düşünmeden yaptığı evlilikten yıldırım hızıyla kurtuldu. Ama şimdilerde oyuncunun Kenny Chesney’le barıştığı söyleniyor. Bu söylentileri ısrarla yalanlayan Renee Zellweger ise tüm boş vaktini yardım kampanyalarına ayırıyor. Oyuncu, son olarak Ruwanda ve Uganda’da AIDS salgınına karşı alınacak önlemlerin tartışıldığı bir toplantıya katıldı.

Bebek bekliyorlar

Bir zamanların sarışın bombası Jayne Mansfield’in büyük kızı Mariska Hargitay ile oyuncu eşi Peter Hermann, yakında ilk çocuklarının dünyaya geleceğini açıkladılar. Dört yıldır birlikte olan çift, geçtiğimiz ağustos ayında evlenmişti. Bebek kız olursa Mariska Hargitay’in annesinin, erkek olursa Peter Hermann’ın babasının adını taşıyacak.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!