DÜNYADAN

Güncelleme Tarihi:

DÜNYADAN
Oluşturulma Tarihi: Nisan 06, 2010 17:03

Haberin Devamı

Yarı Japon
Amerikalı oyuncu Olivia Munn, Daman dergisinin nisan/mayıs sayısı için poz verdi. Üvey babası Amerikan Hava Kuvvetleri’nde görevli olduğu için çocukluğunu Japonya’da geçirdiğini söyleyen 29 yaşındaki oyuncu, “Ben yarı Japon sayılırım” dedi. Çocukken annesinin zoruyla karate ve piyano dersleri aldığını da anlatan Munn, oyunculuğa başlamak için annesine yalvardığını söyledi: “Tek istediğim sadece oyuncu olmaktı.”

Sarışın oldu!
Nicolas Cage, ülkemizde 16 Temmuz’da vizyona girecek yeni filmi “The Sorcerer’s Apprentice”in (Sihirbazın Çırağı) San Francisco’da düzenlenen basın toplantısında herkesi şaşırttı. Toplantıya sarıya boyattığı saçlarıyla katılan 46 yaşındaki oyuncu, bu değişikliği bir sonraki filmi “Drive Angry”deki rolü için yaptığını söyledi.

Haberin Devamı

ıkizleri kültürel aktivitede
Ashley ve Mary-Kate Olsen kardeşler, “Lend Me A Tenor” oyununu izlemeye gitti. Karalara bürünen ve güneş gözlüklerini de hiç çıkarmayan ikizler, salona girmeden önce paparazzilere poz vermeyi ihmal etmedi.

Ada kiraladılar
Angelina Jolie-Brad Pitt çifti, Paskalya’yı kutlamak için ada kiraladı! Çocukları Maddox (8), Pax (6), Zahara (5), Shiloh (3), ikizler Knox ve Vivienne’i (1) de yanlarına alan çift, bir günlüğüne kiraladıkları ıtalya’nın San Servolo adasında piknik yaptı.

Paris’te romantizm
Kate Moss ve ıngiliz The Kills müzik grubunun gitaristi olan nişanlısı Jamie Hince, Paris tatilleri sırasında romantik bir yürüyüş yaparken görüntülendi. Deri pantolonu ve beyaz blazer ceketiyle yine stilini konuşturan Moss, paparazzileri umursamadan nişanlısının kolunda yürüyüşe devam etti.

Sözleri unutursa diye...
ıngiliz popçu Leona Lewis, 25’inci yaş gününü geçtiğimiz gün Las Vegas’taki bir gece kulübünde kutladı. Gecenin ilerleyen saatlerinde arkadaşlarının ısrarı üzerine sahneye çıkan Lewis, göz ucuyla avucuna bakarken yakalandı. Anlaşılan geceye hazırlıksız gelen Lewis, istekleri geri çeviremeyince çareyi unuttuğu şarkı sözlerini sahneye çıkmadan önce avucuna yazmakta bulmuş...

1 dakikada nakavt
Good Charlotte grubunun gitaristi Benji Madden, ünlüler için düzenlenen boks yarışmasında eski MTV sunucusu Riki Rachtman’la kapıştı. Madden, karşılaşmanın başlamasından sadece 1 dakika 40 saniye sonra Rachtman’ı üç kere yere serince hakem bitiş düdüğünü çaldı. Maçın ardından açıklama yapan Rachtman, “Benji az önce bana tekmeyi bastı!” dedi.

Haberin Devamı

Boşanıyorum
Amerikalı oyuncu Tia Carrere, eşinden boşanacağını açıkladı. People’a konuşan 43 yaşındaki Carrere, yedi yıldır evli olduğu foto muhabiri Simon Wakelin’den farklı yönleri olduğu ve bir türlü uyuşamadıkları için ayrılma kararı aldığını söyledi. Carrere, ilk eşi Elie Samaha’dan 2000 yılında boşanmıştı...

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!