Düğünler sırayla geliyor

Güncelleme Tarihi:

Düğünler sırayla geliyor
Oluşturulma Tarihi: Ocak 02, 2001 00:00

Haberin Devamı

Hollywood'da bu aralar sıkı bir düğün telaşı var. Beyazperdenin birçok ünlü oyuncusu, dünyaevine girmek için gün sayıyor. Bu isimlerin arasında, Geena Davis, Bo Derek, Cher ve Oprah Winfrey başı çekiyor...

Siz istediğiniz kadar Hollywood evliliklerinin uzun ömürlü olamayacağını ileri sürün ve bir yıl içinde ne kadar çok çiftin boşandığını hatırlatmaya çalışın. Gene de Hollywood'da evlenmeye hazırlanan çiftlerin sayısında hiç bir azalma olmuyor. İşte 2001 yılının başlangıcında da, gösteri dünyasında harıl harıl düğün hazırlıkları yapılıyor. Hollywood, yeni yılda yeni evli çiftlerin dedikodularıyla çalkalanacak. Şu sıralar Hollywood'un havasında düğün kokusu var. Gelin adayları kimler mi? Sıralayalım:

Bo Derek

Bo Derek'i şöhrete ulaştıran ünlü yıldız avcısı ve aktör John Derek olmuştu. ‘‘10’’ isimli filmde rol alan Bo Derek, daha sonra yaratıcısıyla evlenmişti. Derek, kocasının ölümünden sonra bir süre ona miras kalan çiftlikte yaşamayı denedi. Fakat bir süre sonra Hollywood'a döndü. Amacı film çevirmek değildi. Sadece gününü gün etmek ve onunla evlenmeyi isteyecek bir erkek bulmak istiyordu. Bo Derek'in arayışı uzun sürmedi. Şu sıralar genç sevgilisiyle evlenmeye hazırlanıyor.

Cher

Cher, önce genç sevgilisi fırıncı Rob Camilletti'yi Malibu'daki saray yavrusu evine taşınmaya razı etti. Sonra da evlilik planları yapmaya başladı. Rob Camilletti'nin babasının fırınları vardı ve onlar ailece francala imalatçısı olarak ün yapmışlardı. Rob Camilletti ile Cher, 13 yıl önce tanışmışlardı. İlişkileri birkaç yıllık aralarla devam etti. Cher, hayatının en büyük aşkının ölen eski kocası Sonny Bono değil, Rob Camilletti olduğunu hep tekrarlayıp duruyordu. Cher, büyük bir aşkla sevdiği Rob Camilletti ile bundan bir ay kadar önce yeniden barıştı. Sevdiği erkeği bu kez elinden kaçırmamaya kararlıydı. 54 yaşındaki Cher, 36 yaşındaki sevgilisinin yıllar geçtikçe olgunlaştığını ve aralarındaki yaş farkının artık bir önem taşımadığını söylüyor. Sevgililer, önümüzdeki ilkbaharda muhteşem bir düğün ile beraberliklerini yasallaştırmayı planlıyorlar. Cher'in ailesinde herkes Rob Camilletti hayranı. Bu durumda sevgililerin evlenmek için uzun süre beklemelerine gerek kalmayacak.

Geena DavIs

Hollywood'un sevilen oyuncularından Geena Davis, dördüncü kez gelinlik giymeye hazırlanıyor. ‘‘Thelma ve Louise’’ filminin başarılı oyuncusu, 44 yaşında. Daha önce üç kez evlenip ayrılmış. Yıldızın dört numaralı koca adayı Dr. Rıza Jarrahy bir beyin cerrahı. Henüz 29 yaşında olan yakışıklı cerrah Geena Davis'e tek taş bir pırlanta yüzük hediye etti. Geena Davis, kısa bir süre önce yayınlanan bir tv programında yüzüğünü izleyicilere gösterdi ve nişanlandığını açıkladı. Geena Davis, kendisinden çok genç bir cerrahla mutlu bir evlilik kuramayacağını iddia edenlere ateş püskürüyor. Yıldız, bu kez hayatının erkeğini bulduğunu ve ilk fırsatta anne olmak için de sabırsızlandığını söylüyor. 2001'in gelin adayı olgunluk çağında mutluluğu yakalayacağına inanıyor.

Haberin Devamı
Oprah Winfrey

Amerikan televizyonlarının talk-show kraliçesi Oprah Winfrey, bir rekora imzasını attı. Ünlü sunucu 15 yıldan beri Stedman Graham ile nişanlı. Gösteri dünyasında en uzun nişanlılık rekoru Romy Schneider ile Alain Delon'daydı. Onlar tam yedi yıl nişanlı kaldıktan sonra ayrılmışlardı. Oprah Winfrey, tam 15 yıl nişanlı kaldı. Ve sonunda Stedman Graham, bir akşam nişanlısının önünde yere diz çöküp Oprah'a evlenme teklifinde bulundu. Ünlü sunucu bu teklifi büyük bir sevinç içinde kabul edince, Stedman Graham, cebinden 120 bin dolar değerinde bir yüzük çıkarıp müstakbel eşinin parmağına taktı. Sevgililer, yeni yılın ilk günlerinde Afrika'da safariye çıkacaklar. Bu gezi sırasında da düğün tarihini ve yerini saptayacaklar. Oprah, uzman doktorlara muayene olup çocuk doğurabileceğini öğrenince, sevinci daha da arttı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!