Düet teklifi Snoop Dogg’dan geldi

Güncelleme Tarihi:

Düet teklifi Snoop Dogg’dan geldi
Oluşturulma Tarihi: Ocak 28, 2013 00:00

Türkiye, Azeri şarkıcı Aygün Kazımova’ya şans getirdi. “İkinci Sen” şarkısında Sinan Akçıl’la düet yapan Kazımova, önümüzdeki günlerde Snoop Dogg’la düet yapmaya Los Angeles’a gidiyor!

Haberin Devamı

Azerbaycan’dan Türkiye’ye gelme fikri nasıl çıktı ortaya?
- Ben 1996 yılında Türkiye’ye gelmiştim. O dönem Aydın’la Seda Sayan’ın programına çıktım. Hatta Aydın dedi ki; “Kız sen İstanbul’da şöhret olacaksın.” Ama ben zamanın geldiğini hissetmedim.
Niye?
- Ben hisleriyle yaşayan biriyim. Bütün hayatımı bunun üzerine kurdum. O dönem hislerim bana böyle söylüyordu...
Tamam duygularınızla yaşıyorsunuz ama başka bir sebep daha olmalı...
- Çocuğum da küçüktü tabii. Onu bırakıp burada çalışmak istemedim. Aradan 10 yıl geçti ve geçen yıl dedim ki; “Artık zamanı!” Ahmet Çelenk’le tanıştım, Dokuz Sekiz Müzik’le çalışmaya başladım. Ahmet Bey ve Selim Akar’la oturup düşündük, “Çıkışımız hangi şarkıyla olsun” diye. Selim “Hande Yener’in Eurovision şarkısını alalım” dedi.
Kolay oldu mu Hande Yener’den şarkıyı almak?
- Geçen yıl Eurovision yarışmasında Hande Yener ve Can Bonomo’nun ismi gidip geliyordu. Daha sonra Hande Yener yarışmaya katılmayacağını açıkladı. Ama Sinan Akçıl ona çok güzel bir Eurovision şarkısı hazırlamış. Hande Hanım’ın yerinde ben olsaydım, inanın bana vermezdim o şarkıyı. Bir insan nasıl böyle büyük bir kalbe sahip olabilir!

Haberin Devamı

LOS ANGELES’TA KLİP ÇEKECEĞİZ
Snoop Dogg’la düet yapacakmışsınız. Bu teklifi siz mi götürdünüz ona?
- Hayır, teklif onlardan geldi şirketime.
Nasıl keşfetmişler sizi peki?
- Uluslararası aranjörlük, organizatörlük yapan bir arkadaşımız var, adı Fotios Stefos. Biliyorsunuz Snoop Dogg Müslüman oldu, hacca gitti. Daha sonra bir Ortadoğu projesi yapmaya karar veriyor, işte bu noktada Fotios devreye giriyor. Fotios, Snoop Dogg’a Sinan Akçıl’la olan klibimi izletiyor. O da sesimi çok beğeniyor. Hatta Sinan’ı da soruyor, “Bu kim” diye.
Tanıştınız mı Snoop Dogg’la?
- Hayır. Gelecek ay klip çekimleri için Los Angeles’a gideceğiz, kendi evinde bizi ağırlayacak. Bu arada Beyonce, Rihanna gibi ünlü starların koreografı Hamza Haimami ve video direktörümüz Harris Hodovic de çalışacağımız diğer ünlü isimler. Hollywood, çocukluktan beri hayalimdi. Bu proje geldiği için çok mutluyum.
Bu proje için bir bedel ödediniz mi?
- Snoop Dogg’la çalışmak için ödemedik, çünkü teklif ondan geldi. Ama proje ortak bir çalışma oluyor. Ekip Snoop Dogg’un ekibi. Onlar şarkıyı buluyorlar. Ama klibin çekimi, dansçılar, dans dersleri, klip çekiminin Los Angeles’ta olmasının bedelini tabii biz karşılıyoruz. Adam dünya starı, “Bu bütçeleri siz ödeyin” durumu olmuyor.

Haberin Devamı

BEN OLMASAYDIM, AZERBAYCAN MÜZİKTE ÇOK GERİDE KALIRDI
Size neden “Azerbaycan’ın Ajda Pekkan’ı” diyorlar?
- Ajda Pekkan da Türkiye’nin divası... Hiç tanışmadım ama çok seviyorum Ajda Hanım’ı. Ben de onun gibi yeniliği, değişikliği çok seviyorum. Müziğimle, şovumla çok değişikliklere imza attım memleketimde. Ben olmasaydım belki de çok geride kalırdık biz müzik, şov ve imaj bakımından. Yıllarca beni büyük sahnelere çıkarmadılar çok açık giyiniyorum, çok performans sergiliyorum diye...
Estetik ameliyatlara düşkünlüğünüz de varmış değil mi?
- Kendime bakmayı çok seviyorum. Farklı olmayı seviyorum. Bu benim içimden geliyor. Ben bir kere saçımı kazıtıp basın toplantısı düzenledim. Kimse bunu beklemiyordu benden. Günlerce gündemde kaldım.
Bir gün kimseyi şaşırtamadığınız olursa üzülür müsünüz?
- O da geldi başıma. Bir gün bir köşe yazarı, “Aygün bizi artık şaşırtmıyor, kendini tekrarlıyor” diye yazmış. Çok bozuldum. Beş dakika düşündüm. Yönetmenimi aradım, “Hemen bana geliyorsun” dedim. O gelince bana yazılmış yeni şarkıları dinlemeye başladık. Bir slow şarkı buldum, “Tez Gel” diye. Estetik ameliyat yaptırmaya karar verdim. Zorlu bir ameliyat seçtim. Klibin o görüntülerden olmasını istedim. Yönetmenime “Ekibi topla, St. Petersburg’a gidiyoruz, video çekimine” dedim.
Ne ameliyatı yaptırdınız?
- Sekiz saat süren bir ameliyatla popomu ve göğüslerimi küçülttürdüm. Sabah uyandığımda ekibin bayıldığını öğrendim!
Televizyonda yayınlandı mı ameliyat klibiniz?
- Elbette. Siz de izleyebilirsiniz internetten. Geldim Bakü’ye, basın toplantısı düzenledim. Beni eleştiren, “Aygün bizi artık şaşırtmıyor” diyen kız da oradaydı. Işıklar kapandı, klip başladı. Kimse neler olup bittiğini anlayamadı önce. Klip bitti, sessizlik. Işıklar açıldı, biri ağlıyor, biri bayılmış. Hiçbiri konuşamıyor. Bakü yıkıldı!

Haberin Devamı

ELEŞTİRİLERDEN ÇEKİNMİYORUM
Eleştirilerden çekinmiyorsunuz anladığım kadarıyla...
- Evet, çünkü yapacağım işlere o kadar içten bağlanıyorum ki, o kadar özelleştiriyorum ki... Kendime güvendiysem, yaptıysam o zaman herkes beğenir.

ANNEM BENİM GİBİ OLSAYDI KİM BİLİR ŞİMDİ NERELERDEYDİM!
Kızınız da sizin gibi mi?
- Nerede! Diyorum; “Kızım bir sinirlen. Ben bunu yapacağım de.” Yok. “Anne sen varsın nasıl olsa” diyor. Benim Aygün gibi annem olsaydı, kim bilir şimdi nerelerdeydim!

                                        

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!